SEO Durumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Hocalar selam, 

fazla rekabeti olmayan bir ürün satış işinde 'yaprak sayfa' yaptım özgün içerikli. Ertesi gün ilgili kelimesinde ilk sayfada çıktı(zaten rekabet yok gibi)

Ardından bi ertesi gün hiç listede yoktu. Şimdi bakıyorum 7. sayfada. 

Kimi diyor ki hiç elleme o tekrardan ilk sayfaya gelir. Kimi diyor aban abanabildiğin kadar(link, makale) 

Sizin bu durumda gözlemleriniz nedir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hocam fazla kurcalamak iyi değildir. Ayrıca seocu felan değilim, bildiğim kendimce olan deneyimlerimdir.

Mesela kendi çizgi film sitemde ilgili kategorilere ait videolara bir de etiketler adlı sayfadan link verip onu besliyorum.

Ha, çok etkisi olur mu bilmem ama Google'ın yönergelerini yapmaya çalışıyorum. Mesela struct data yada snippet kullanımını arttırsan diyorum.

Mantıken o tip şeyler yapınca kural dahilinde davrandığın için davranış puanı veriyordur diye tahmin ediyorum :)

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Benim ki tek sayfa olduğundan çok bi yaşam alanı yok.

Senin siten ne hacı bakalım inceleyelim:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hiç elleme hocam 

ssl kullanan bir blogdan tanıtım yazısı alabilirsin 

yok bulamıyorum diyorsan şimdiden paravan bloglar açıp özgün alakalı ve eşdeğer konularda arasıra içerik ekle 

indexlendiği zaman paravanlardan yavaş yavaş yeni özgün yazılarla destekle 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

şimdilik ilk sayfa cezası yemiş olabilirsin hocam. Bazen keywords density oranı siteyi açtığın gibi seni ilk sayfa veya 2. sayfaya atayabiliyor. hemen ardından yüksek derecede sıralama kaybediyorsun.

Endişe etmene gerek yok zamanla düzelecektir. Sen bu süre zarfında belirli aralıklar ile içeriklerini gir.

Bulabilirsen sağlam bir kaç kaynaktan edu veya gov link al. Sakın haber siteleri veya hiti yüksek sitelerden tanıtım yazısı almaya kalkma anladığım kadarıyla siten daha yeni acele etme.

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

1 aydır siteye hergün düzenli post ekliyorum 5 tane trafik 1000 ile 600 arasında gidip geliyordu. Post atmayı kestim artık 2000'lerin üstüne çıkıyor. Bi bok anlamıyorum ben bu işten :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı

1 aydır siteye hergün düzenli post ekliyorum 5 tane trafik 1000 ile 600 arasında gidip geliyordu. Post atmayı kestim artık 2000'lerin üstüne çıkıyor. Bi bok anlamıyorum ben bu işten :D

hangi kategori hocam

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    kafkavari bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı

hangi kategori hocam

Video sitesi

Jilet_Boris tarafından 11/Ağu/16 11:33 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1070 Toplam Mesaj: 8
seo yaprak sayfa