Seo Hakkında Bir Kaç Soru
-

Resımde Görüldüğü Gibi
W3 Doğrulama
Sitenizde 14 adet HTML hatası ve 27 adet CSS 2 hatası ile 4 adet CSS 3 hatası bulunmaktadır.
Ötekılerı Az çok bılıyorumda şu hatalar nasıl düzeltilir. ne yapmam lazım
h1 h2 etıketlerını yapıyorum ama w3 ü bi türlü yapamadım gitti ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz.
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklıyorum...
-
hatayı görmeden nasıl bi çözüm sunmamızı bekliyosun.
-
Hybris bunu yazdı
hatayı görmeden nasıl bi çözüm sunmamızı bekliyosun.
Sonuçlar burda çıkıyor hocam bakabılırsın...
-
seo ile ilgili kısa bişi sorayım bende
site başlığı değiştirmek seo'yu etkiler mi ? benim sitenin başlığı çok uzunmuş kısalttım şimdi ama içimde bi şüphe oldu hitler düşmesin :|
-
Kreyzi bunu yazdı
site başlığı değiştirmek seo'yu etkiler mi ? benim sitenin başlığı çok uzunmuş kısalttım şimdi ama içimde bi şüphe oldu hitler düşmesin :|
Etkılemez aksıne faydasını görürsün hitlerde düşüş filan olmaz meraklanma :)
-
LNAU bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Etkılemez aksıne faydasını görürsün hitlerde düşüş filan olmaz meraklanma :)
saol hocam eyw. bende de 9 tane hata verdi 1ini yaptım diğerlerine bakayım :F
-
benim puan 88 ve yanlış yaptığım noktalara bak, meta-tag lar yanlış ve doctype yazmamışım.
-
Hacım bu konuda nasıl yaparım dersen şöyle derim w3 denilen olayda dünyaca kabul edilmiş css kuralları vardır. Bu kuralların dışındaki fazlalıklar yada eksiklikler yada anlaşılmayan kodlar burada gösterilir. Sanada gösteriyor ve bunları düzelt diyor.
Nasıl düzenticem dersen, önce o hatalı kısmı bulacaksın ve o kusumda yazılan kalıbın yazım kuralı neyse ona göre düzenleyeceksin olay bu ?
r10 da bunu 5 10 tl ye yapan insanlar var ( hata sayın az olduğu için ) onlara felan bak istersen uğraşamam dersen..
iLLuMiNaTi tarafından 08/Kas/12 22:23 tarihinde düzenlenmiştir