Seo Hakkında Bir Soru
-
Bi film sitesi açıyorum hedefim 3 ay sonunda 4000 film.
Şimdi ben bu filmleri sitede yayımlarken günde 5 post 5 post mu atmalıyım çoğu yerde öyle deniyor.
Ne bileyim günde 50şer 50şer filmleri postlasam seoda ne gibi bi sıkıntı olur?
Ve çabuk hit kazanmak istiyorum olabildiğince.
Ne sıklıkta ne kadar post atmalıyım kısacası. -
The-ExTaCy bunu yazdı
Bi film sitesi açıyorum hedefim 3 ay sonunda 4000 film.
Şimdi ben bu filmleri sitede yayımlarken günde 5 post 5 post mu atmalıyım çoğu yerde öyle deniyor.
Ne bileyim günde 50şer 50şer filmleri postlasam seoda ne gibi bi sıkıntı olur?
Ve çabuk hit kazanmak istiyorum olabildiğince.
Ne sıklıkta ne kadar post atmalıyım kısacası.Günde maksimum 10 post farklı saatlerde en azından film konusunu özgün yaz wp kulanacaksan 10 filmi 24 saate zamanlayarak yayımla ardından pingleme işlemlerini her içerik yayınlandıktan sonra otomatik yap ama domainin henüz yeniyse bütçesiz ve warez içerikle ne yaparsan yap birden arama motoru tarafından hit manyağı olmazsın. En azından 6 ay gibi bir süreyi arama motorları için gözden çıkarıp bu 6 ay içerisinde bir laboratuarda çalışuyormuş gibi ince eleyip sık dokuman gerekir.
-
Olabildiğince hit kazanmak istiyorsan micro verilerle siteni tam seo uyumlu bir şekilde kodlaman lazım hocam.
Mobil uyumlu olması lazım.
Daha sonra günde 5 veya 50 konu girmenin seo açısından inan hiçbir önemi yok diyebilirim.
3 gün önce spam amaçlı bir site açtım ve tek seferde 45.000 konu vardı, şu anda 200.000 konusu, google'da 135.000 index'i mevcut.
3 gün olmasına rağmen 2. gün 30 tekil, 3. gün 55 tekil ziyaretçi geldi.
1 ayın sonunda ordalama 1K hite çok rahat bir şekilde ulaşacağına inanıyorum.
Günlük konu açma sınırı vs. bunlar çok fazla etki eden faktörler değil.
Site içi linkleme yapın düzgün olduktan sonra günlük 500 konu da açsan sıkıntı olmaz.
-
Elinde bir kese altın var diyelim. Bir tane köle tuttun kendine. İş yapması karşılığında her gün 5 altın veriyorsun. Toplam 400 altının var.
400/5 = 80 gün
400/50 = 8 gün
Bi işçiyi 8 gün mü çalıştırmak daha iyidir, 80 gün mü?
50şer altın verip de 80 günlük işi 8 günde yaptırabileceğine inanıyorsan ver gitsin.
-
Hoca filmleri kendim yüklicem zaten. Fakat kullandığım temada film bilgisi kısmı yok.
Uzmankirala ya ilan verdim özel bi tema yaptırmayı düşünüyorum. O zamana kadar ne gibi bi yol izlemeliyim? -
Google için konuşuyorum;
Google sitelere de insanlar gibi yaklaşır bir site önce emeklemeyi sonra yürümeyi ve en son koşmayı öğrenir mantığındadır. Eğer bir site (kurumsal değilse kurumsallar zaten açıldıklarında adwords ile girdiklerinden ve google business paket kullandıklarından ayrı bir değerlendirmeye tabii tutulur) bir günde 100.000 içerik giriliyorsa Google burada bişeylerin olması gerektiğinden farklı şekilde ilerlediğini anlar ve flag koyar bir süre inceler ve hatta bazen anahtar kelimelerinde -90 cezası uygular ancak site bu cezayı anlamaz ve anormal şekilde güncellenme, fake hit, spam kasımına devam ederse ya -900 gibi son bir ceza ile uyarır ya da direk sandboxa gönderir.
-
O zaman şöyle yapıyorum hergün 10 post atıp bunları pingletiyorum. Bunun haricinde seo çalıştırması backlink başka siteden makale vs yaptırayım mı?
-
The-ExTaCy bunu yazdı
O zaman şöyle yapıyorum hergün 10 post atıp bunları pingletiyorum. Bunun haricinde seo çalıştırması backlink başka siteden makale vs yaptırayım mı?
henüz çok yeni bir site o yüzden backlink, tanıtım yazısı falan kasmanı hiç bir şekilde önermem. Ama filmler ile ilgili içerikler özgün olarak yazabilirsin bunun dışında iyi bir sosyal medya ağı kur eklenenleri hotsuite gibi bir yazılım ile planlayıp linki paylaş ki sosyal link ağı güçlü olsun.