Seo Hatası!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    Sinek2li  erotik oyun sitemin optimizasyonu tamamdı. İstediğim kelimelerde yukarı çıkıyorduk. Sexy oyun, erotik oyun gibi. Ama sonra ufak bi değişiklik yaptım. Ana sayfadaki oyunları veritabanınan rastgele seçtirmeye başladım. Ve title da bir kelime daha ekledim 'Adult Oyun ' diye. sonrasında artık google a sinek2li yazsam bile benim site çıkmaz oldu. indexlenme olayı 180 e düştü ve 1 ay öncesinin indexlerini göstermeye başladı. 

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

flaşhlarda da sorun var galiba açamadım oyunları :|

edit sorun bendeymiş.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Siten sandbox'a girmiş. Hayırlı olsun.

Uzmanlar eğer sitenin gidişatından memnunsan değişiklikte bulunma derler. 

Seninkisi de öyle olmuş. :)

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yeni açtıysan siteyi açalı 1 ay felan olduysa google botu alıp hit yükseltiyor sonra düşürüyor benim başıma gelmişti

Google botı fazla anahtar kelime sevmez anahtar kelimeleri doğru yere ekleyeceksin  öyle hit gelir 

sandbox a düştüğünü sanmam gerçi benim site geöen sene sandbox a düştü sanbox hakkında çok döküman okudum 3-4 günde kurtardım siteyi tekil 15-20 ye düştü yani tam bir komediydi :)) oyun.hepsibeles.net de benim oyun sitem

Yanlız senin sitede aşırılık görmedim normal şey bunlar anahtar kelimeler işe yaramıyor artık ben eklemiyorum bile :) iptal ettim

Ne yapmam gerek diyorsan web master araçları varya oraya siteni ekle onay aldır sonra siteyi yeniden değerlendir e tıkla açıklama kısmına durumu anlar hitim çok düştü v.s v.s anlamadım biraz aptala yat 1 hafta geçmeden kurtarırsın ben öyle yaptım :)

gel sana o sitede nasıl hit kazanacağını pm de anlatayım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    nasıl olur ya bu. ben sitemde değişiklik yapamacakmıyım. 2000 hitli bi site bi anda 80 e düşmüş. sıçarım böyle işin içine. bu google ın taaaaaaaaaaaaaaaaa. sandboxtan çıkmak için ne yapmam lazım

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sakat-at bunu yazdı:
    -----------------------------
    nasıl olur ya bu. ben sitemde değişiklik yapamacakmıyım. 2000 hitli bi site bi anda 80 e düşmüş. sıçarım böyle işin içine. bu google ın taaaaaaaaaaaaaaaaa. sandboxtan çıkmak için ne yapmam lazım

anlattım ya webmaster araşları var ya site map ı robots u tanıtıyosun oraya gir tanıt onayla siteni sonra ilk panelde siteyi yeniden değerlenmdir var googledan siteni yeniden değerlendirmesini iste

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

JerusaLem bunu yazdı:

Siten sandbox'a girmiş. Hayırlı olsun.

Uzmanlar eğer sitenin gidişatından memnunsan değişiklikte bulunma derler. 

Seninkisi de öyle olmuş. :)

Bende onu diyecektim. Bu olaydan bende muzdaripim ama google iyice saçmalamaya başladı.

Bloğumu yeni açtım daha önce hazırladığım dökümanları birden ekleyince spam olarak algılayarak bloğumu sandboxa aldı.

Bende bloğu silip herşeyi tekrardan atmaya başladım ama günde 5 10 tane konu eklemeye başladım.

Aaaa birde ne göreyim sildiğim bütün konuları google indexlemiş ve üst sıralarda yer alıyor yetmezmiş gibi bloğa gelenler o linkleri tıklayınca sayfayı göremiyor nasıl delirdim anlatamam la indexlemeyeceksin ne demeye indexe alıyorsun konuları bu kadar saçma bir olay olmaz.

Hala sandboxtayım ama google indexlemeye devam ediyor deli oldum bakalım ne zaman çıkıcaz bu meretden.

Toplam Hit: 956 Toplam Mesaj: 7