folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Seo İçin En İyi Tercih [Html,Wordpress,Joomla]

Seo İçin En İyi Tercih [Html,Wordpress,Joomla]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Selamun aleyküm, html daha çok işime  geliyor ama wordpress seo eklentileri falan var diye tereddüte düştüm sizce google sıralamasında öne çıkmak için hangisi daha iyi? Google html sitelere daha çok güveniyor diye duymuştum, birde eklentisiz html seo ayarı çekilebilir mi? Açıkcası işime gelen html seoda iyi derseniz böyle yapıcam.

bide htmlde etiketler nasıl ekleniyor?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

html seo worpdress seo aynı şeyler

wordpress'de ekletiler html kodlarına kendi işliyor kolayına geliyor.

html'de ise kendin elinle kodları ayarlıyorsun keywords tag description vs... (sql sorgusu yapmadığı için html) daha hızlı ve stabil olur bence.

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Html ve wordpress kullanan iki farklı siteyi eklenti vb kullanmadan ilk sayfaya çıkarmıştım hocam. Bence aralarında pek fark yok ama wordpress biraz daha önde çünkü bir sorunla karşılaştığın zaman hemen çözüm bulabiliyorsun html o yönden daha zayıf.

Ama joomlaya karşı google önyargılı davranıyor diye tahmin ediyorum. Hiç kullanmadım ama google ilk sayfadan joomla kullanan bir siteye girdiğimi hatırlamıyorum..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Arkadaş html dediğin standart web dili, wordpress dediğin php & mysql ile yapılmış, sonuç olarak html döndüren hazır bir script..

Joomla ile wordpress'i karşılaştırsan anlayacağımda html ile wordpress ne alaka ?

Basit ve statik bir internet sitesi yapacaksan tabiiki html ile kodlaman daha mantıklı, wordpress ile kırk takla atman gerekir photoshop'ta tasarladığın kalıbı sitene uydurabilmek için.

Ama devamlı birşeyler paylaşacak, güncel tutacaksan siteni o zamanda html yapmanın bir mantığı olmaz.

Wordpress ve joomla arasında seo farkı olarak, joomla wordpress'ten daha iyi gibi..

Ama joomla kullanması; wordpress kullanmasından çok daha zor.

Toplam Hit: 1056 Toplam Mesaj: 4