folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Seo İçin Twitter Friendfeed Kullananlar

Seo İçin Twitter Friendfeed Kullananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Twitter ve Friendfeed gibi servislerin sitenin hitine çok yararı olduğunu farkettim.Benim gibi twitter ve friendfeed'i seo amaçlı kulananlar vardır diye düşünüyorum.Listemizi genişletelim yararı olur... 

http://twitter.com/Enfeksiyon

http://friendfeed.com/CyberAngel

İsteyen adresini yazsın, birbirimizi takip edelim. 

(Sadece seo için kullanıyorum.Başka amaçla kimse eklemesin)

Bildiğiniz gibi google'ın seçenekli arama bölümü artık anasayfasında gözüküyor.Artık çok daha fazla kişi bu yan bölmeyi kullanmaya başladı.Buda twitter ve friendfeed gibi sitlere gönderdiğiniz iletilerin, En son, Son 24 saat gibi zaman dilimlerinde çıkan sonuçlarda görüntülenerek, daha çok okunmasını sağlıyor.Bizde blog'umuzu bu sitelere yönlendirerek, güncel linklerimizin daha çok ziyaretçiye ulaşmasını sağlıcaz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Blackhatworld.com'den çektiğim Twitter Adder tarzı programların hiçbirinden tam verim alamadım. Para vermedikten sonra bu konularda yüzümüzün gülmesi biraz zor :) Elinde profesyonel twitter marketing araçları olan arkadaşlar paylaşırlarsa işimiz çok daha kolay olur.

http://twitter.com/h4bib

!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Edit : Ben Seo için kullanıyorum sayılmaz yanlış anlamışım (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

Abone sayın çok az.. twitter 19 , friendfeed 9..  bence braz sosyal ağlarda mesai yapıp abone sayını artırmalısın ki , blog sayfana verdiğin emek daha fazla insana ulaşsın.

friendfeed,feysbukver twitter hesaplarını birbirine , blog sayfanı da bunlardan birine entegre etme olayını bilirsin belki .. böylelikle blog sayfandaki emeğini daha fazla kişiye(kolayca) ulaştırman çok zor değil ..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

http://twitter.com/trfikir   kullanmıyordum ama tekrar kullanmaya başlamakda yarar var :D

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bigwave bunu yazdı:
    -----------------------------

Abone sayın çok az.. twitter 19 , friendfeed 9..  bence braz sosyal ağlarda mesai yapıp abone sayını artırmalısın ki , blog sayfana verdiğin emek daha fazla insana ulaşsın.

friendfeed,feysbukver twitter hesaplarını birbirine , blog sayfanı da bunlardan birine entegre etme olayını bilirsin belki .. böylelikle blog sayfandaki emeğini daha fazla kişiye(kolayca) ulaştırman çok zor değil ..

-----------------------------

Hocam zaten hepsi birbirine entegreli.Ben bakmıyorum bile... Söylediğim gibi yeni başladım ve ne twitter ne de friendfeed kullanoyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

sitene seo açısından faydası olması için; açtığın feed de linkinin ve altına yapılan en az 15-20 yorumun olması gerekiyor. feysbuk tw ve ff gibi sitelerden 1-2 günde 1-2k yoğun tekil gelirse (aramadan değil sadece o sitelerde ki linklerden) alexa deli gibi yükseliyor :D dolaylı olarak faydalanmış olursun yani.. sıfır domaini 2 günde 600k alexa yapmıştı bir arkadaşım :}

Toplam Hit: 1027 Toplam Mesaj: 7