Seo İçin Yeni Bir Yardımcınız
-
iyi geceleler müridler seo çalışması yapan veya reklam vermek isteyen arkadaşlar http://www.akyer.net ziyaret etmenızı tavsiye ederim bir arkadaşımızın wep sitesi kesinlikle işinize yarar bir girip bakın )
-
whois bilgileri gizli olan ve telefon numarası bile bulunmayan bir siteye neden güvenelim?
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------whois bilgileri gizli olan ve telefon numarası bile bulunmayan bir siteye neden güvenelim?
-----------------------------
Ortada bir ticaret var ve haklisin (: -
Arkadaşlar hizmet olsun diye paylaştım Seo için başarılı bir çalışma kullanmak veya kullanmamak sizin seçiminiz ben şahsen dün tarihli üyelik aldım ve kullanacagım iyi geceler.
-
Gereksiz yorum yapacaksanız hiç yapmayın hocam.
Konu ile alakasız geyik çevirilecek bi yer değil bura.
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar hizmet olsun diye paylaştım Seo için başarılı bir çalışma kullanmak veya kullanmamak sizin seçiminiz ben şahsen dün tarihli üyelik aldım ve kullanacagım iyi geceler.
-----------------------------sitede seoyla ilgili hiç birşey yok ki :S
-
bak google optimize etmek için tıklama gerek degilmi ? evet peki bu site sana ne veriyor sen reklam veriyorsun örnegin www.fırat.com diye reklam veriyoruz site de sana 1000 tane tekil hit getirecegini söyliyor 15 tl karşılıgında reklamlar yardımı ile anladınmı ndn seo ? eger gene açıklıyıcı olamadıisem seni msn e bekliyorum detaylı seo optimizasyonu hakkında uzunca uzunca bilgi veririm !
-
abi gözünüzü sevim yapmayın
http://www.akyer.net/duyurular.php?mode=read&id=7
daha kendi sitesinde optimizasyon yapılmamış.seo için nasıl kullanacaksınız bilmem, ne işe yarar bilmemde seo deyince bir kuralamak isteidm.
-
sitenin açılış tarihi daha çok taze updateleri gelecek ve üstüne çalışma yapılacak ! birşeyleri söylemek için çok erken
-
seo hizmeti verebilmek için ilk önce kendisini kanıtlaması gerekmezmi sence..?
-
hocam ndn bukadar uzattınız ki yukarda da yazdıgım gibi site daha çok yeni ve dah pek oturmadı hane sizi zorlamıyorum kulanın veya kullanmayın sadece paylaştım işine yarıyacak arkadaşlar kulanır yaramıcak arkadaşlar boşverin bukadar uzatmayın kolay gelsın.