Seo Konusunda Yardımınıza İhtiyacım Var
-
Merhaba arkadaşlar çalıştığım iş yeri bir E-Ticaret sitesi ve daha yeni sayılır 4 aylık bir site şöyle ki ben seo konusunda fazla bir bilgiye sahip değilim bildiklerimle birşeyler yaptım ama yetmiyor şuanda google arama sonuçlarında çıkıyoruz fakat neredeyse bizim domainle aynı isimde olan bir site daha var google de bizim sitenin adını arattığımız zaman .com haric ilk olarak diğer site geliyor buda bizim açımızdan çok kötü oluyor. Bazı müşterilerimiz siteden alışveriş yaptım diyor fakat bahsettiğim o siteden almış oluyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyiz bu durumu düzeltmek için ücretli yada ücretsiz bize yardımcı olabilecek biri varmı ?
Benim site için yaptığım seo o işlemleri;
Anasayfa başlık, açıklamalarını ve etiketlerini girdim,
Her kategori için ayrı başlık, etiket ve açıklama girdim,
Her ürün için yine etiket , başlık ve açıklama girdim,
Sitede bulunan resimlerin boyutlarını min. düzeyde tutmaya çalışıyorum,
Google webmaster ve analytics kayıt ettim siteyi,
Bing ve yandex arama motorlarınada kayılı,
****Site Analizi*****
Google PageRank 0 Google Indexi 2.620 Google Görsel Indexi 172 Google Backlink 0 Alexa Dünya Sırası 3.458.968 Alexa Ülke Sırası 79.688 Alexa Backlink 0 Yandex Indexi 2.449 Dmoz Kaydı yok Domain Yaşı 8 yıl 6 ay Site Lokasyonu Türkiye
Bu arada unutmadan site altyapısı ideasoft site adresini reklam olmaması için vermiyorum. İsteyen olursa Pm atarım.
-
dmoz a eklemeye çalış.
ahrefs üzerinden üyelik al linklerini kontrol et
analitics i bırak yandex metrikaya geç
her kategorin için bir domain satın al içine wordpress kur. Wordpress seo ayarlarını sonuna kadar yap. Her siteye en az 10 tane içerik gir. (seo hosting al bunu araştır) (Bu konu için benimle iletişime geçebilirsin)
Sosyal medya fun sayılarını artırtır ve yayımlamaları orda yaptır.
Her kategori için açacağın domainlerden r10 üzerinden backlink çalışması yaptır böle saçma salak şeyler varya onlardan.
Youtube üzerinden kategorilere ait kanallar aç ve en az 2 3 tane altında link olacak şekilde video paylaş.
Dahada devam eder ama zamanım yok.
@ücretli olarak destek verebilirim konuşmamız gerekir. Zaman ayarlamak gerekir. p.m leşelim.
Erdem tarafından 08/Ağu/14 13:01 tarihinde düzenlenmiştir -
http://seozeo.com.tr bir incele hocam sağlam çocuklardır