Seo Uzamanlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Merhabalar hayırlı sabahlar. 

Uzun zamandır netleşmesini beklediğin konular netleşmeye başladı ve zamanının geldiğini düşünerek 3D-MAX eğitimi yanına 

Seo uzmanlığı eğitimi almak istiyorum, yazıcı bir kafada olduğumdan daha yatkın gelmektedir. 

Tabi forumda işin içerisinde olan birçok kişi mevcut. Şimdi sizden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. 

İnanın google amcaya bile seo uzamanlığı diye aratmadım. Zihnimde bildiğim ve işleyişini mantıkla hatırladığım bir meslek olarak duruyor. 

Benı bu işe sürükleyen sürüklemeden önce @erdem abiyle görüşmemden sonra sublimınal olarak kalmasını sağladı. 

Aynı zamanda @SrCn abiyle çalıştıktan sonrada bir reaksiyon yarattı diyebilirim. En hoş olanı bir seo bilgilerini kelimi bazlı işleri 

Kağıtta tutmasıydı .) 

İlk olarak arama iletişim halinin haricidne abiler sizden direk bilgi istiyor konuya bekliyorum 

Büyük oynamak istiyorum, evet ciddi ciddi baya büyük oynamak istiyorum yanı sınırı zorlamak istiyorum 

3D-Max'sin bana yetmiyceğini düşünüyorum. Seo uzamanlığı tam kafamın odaklanabileceği bir meslek. 

Günün 24 saatinde 22 saatı ayakta ve sadece 2 saati uyuyan biriyim, genellemede 4 saate vurabiliyor 

O kadar boş vakit çıkıyor ki belkide 6 ayda daha fazlasını öğrenmiştim, ama artık yeter demem gerek 

Nedir, Nasıldır, 

Bu işin getirisi professional derecedemi ciddi kazançlar sağlar, Bilader öğrendin ama işi nası bulucan şöyle bulucan 

Böyle bulucan, Firma bünyeliğinde çalışmak gerek, tekil şahıs gerek, wep master olmak gerek mı ? 

Mesela hiç sevmem teknolojinin bir dalından nefret eden tek kişi olsam, 

Bunu öğrenmen bu kadar süre tutar, Eğitimi şu şekilde bu eğitim setiyle, bu kurslarla alabilirsin, 

Zorlukları incelikleri, Bilgi boyutu bunu aklına kazıma süresi, Nereden başlanacağı gelişen sektörde nerede duracığın tutunacağın 

İşi yapmış içinde bulunan, bilgisi dahilinde tecrübesi dahilinde herkesin yorumlarını bekliyorum 

@erdem ; Sultanbeyliğine gelip, ofisinde ilk siftah yaptırmazsan bozuşuruz abi :) 

Kısacası böyle hocalarım, en sağlam bilgi dayanağını buradan almak istiyorum, öz eleştiri kabul eder saygıyla karşılarım 

Uslüp sınırlarını geçmediği sürece teşekkür ederim

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Hocam önce sen iki saatle nasıl ayık kalıyorsun onu bize öğret :D

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    mugen bunu yazdı

Hocam önce sen iki saatle nasıl ayık kalıyorsun onu bize öğret :D

ahaha :) Hocam inan bende bilmıyorum kötüsü alıştım ve artık uyuyamıyorum uyku hayatımdan çıkmış gibi .) 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hocam birçok web sitesinde ortalama bilgiler mevcut. bunlarla temel bilgileri öğrenebilirsin. yalnız google senin olmadığı için istediğin zaman içerisinde işi nasıl teslim edeceksin? işi almaya nasıl cesaret edeceksin? müşterin sana nasıl güvenecek de işi verecek? bu noktada da devreye tecrübe giriyor. bu alanda da malesef tecrübe edinmen uzun zaman alıyor. örneğin bir site backlink kasmanın faydalı olduğunu okudun ve başka başka sitelerde bu teoriyi destekliyor. fakat ne kadar link basacağını, hangi sitelerden link alacağını zamanla kavrıyorsun. bir ikincisi bunun işe yarayıp yaramadığını görmen için de 20-30 gün geçmesi gerekiyor. yani demem o ki tecrübe için de zamana ihtiyacın olacak. diyelim ki zamanla tecrübeler edindin ve iş almak istiyorsun. bu noktada da başarıların öne çıkıyor. yani kime gidersen git ben seo yapıyorum dediğinde "bu güne kadar ne yaptın" sorusunu sorarlar. sonuç olarak nereye vardık: zaman harcayıp tecrübe edeceksin, sonrasında zaman harcayıp başarı sağlayacaksın. fakat unutmamalısın google senin değil. tecrübe edeyim derken zaman harcayıp başarısızlıklarla da karşılacaksın. aslında bu da bir o kadar tecrübe sayılır ama demek istediğim vakit kaybedeceksin. seo işinde sanmıyorumki birileri çıkıp, zaman harcayıp tecrübe ettiği şeyleri çatır çatır sana anlatsın. eğitim setleri sıfırdan başladıysan belki işe yarayabilir ama az buçuk bişeyler biliyorsan kesinlikle içi boş gelecektir. adam zaten o kadar bilgili olsa, çok deli para kazandıran kelimeler var. işi gücü bırakır onlarla uğraşır. ben bu şekilde ilerleyebildim. belki de senin için daha kolay olur hocam :)

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

rezerv edeyim bi ara müsait oldugum anlarda bi doldurayım burayı :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Ahahaha abicim olur sıkıntı değilde seo emek ve zaman ister.

İlk etaplarda sıkıcıdır ve işi öğrenene kadar para kazandırmaz. Ama gerekli bilgi ve beceriyi daha doğrusu tecrübeyi edindikten sonra doğru hamleler ile çok ciddi paralar kazanabilirsin.

Google ve google destekli tüm seo platformalarını güncel olarak takip etmek. Sektörün nereye doğru gittiğini keşvetmek ve ön sezinlemek önemlidir.

Açıkçası günde 22 saat ayakta duran bir kişisin sana şunu söyliyim çok fazla ayakta durmak sağlıklı bir şey olmadığı gibi beyninde sulanmasını sağlar. Beynin sulanıncada ne okuduğunu ne yazdığını anlarsın. Kısacası düzenli olman sana her zaman daha fazla katkı sağlayacaktır. Benim yanımda bulunan çalışanlar gece 5 te yatarsa ve sabah 9 10 da iş başı yaparsa bana ne kadar katkı sağlayabilirki mesela bunu düşün.

Şu aralar farklı bir sektörde yeni bir iş kurduğumdan dolayı yazılım işlerini biraz arka plana attım. 10 gün içerisinde yeni açılışı yaptıktan sonra ben kendi sektörüme geri döneceğim akabinde görüşürüz yine.

Ben ararım seni, hatta bahçelievlere geldiğimde bi görüşme yaparız.

Sen ciddiyesen internet üzerinde araştırmalara başla. Sonra görüşürüz.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    sen onu bunu bırakta gunde 2 saatle nasıl ayakta kalıyorsun onu soyle. :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek
    Erdem bunu yazdı

İlk etaplarda sıkıcıdır ve işi öğrenene kadar para kazandırmaz. Ama gerekli bilgi ve beceriyi daha doğrusu tecrübeyi edindikten sonra doğru hamleler ile çok ciddi paralar kazanabilirsin.

Google ve google destekli tüm seo platformalarını güncel olarak takip etmek. Sektörün nereye doğru gittiğini keşvetmek ve ön sezinlemek önemlidir.

Açıkçası günde 22 saat ayakta duran bir kişisin sana şunu söyliyim çok fazla ayakta durmak sağlıklı bir şey olmadığı gibi beyninde sulanmasını sağlar. Beynin sulanıncada ne okuduğunu ne yazdığını anlarsın. Kısacası düzenli olman sana her zaman daha fazla katkı sağlayacaktır. Benim yanımda bulunan çalışanlar gece 5 te yatarsa ve sabah 9 10 da iş başı yaparsa bana ne kadar katkı sağlayabilirki mesela bunu düşün.

Şu aralar farklı bir sektörde yeni bir iş kurduğumdan dolayı yazılım işlerini biraz arka plana attım. 10 gün içerisinde yeni açılışı yaptıktan sonra ben kendi sektörüme geri döneceğim akabinde görüşürüz yine.

Postu okuyunca sandım ki adam google 'ı kurmuş apple' ı kapatıyor. microsoftu askıya almış.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı
    Erdem bunu yazdı

Postu okuyunca sandım ki adam google 'ı kurmuş apple' ı kapatıyor. microsoftu askıya almış.

Abartılacak bir durum yok yazdıklarımda.  Saçma sapan post lar atmana gerek yok. :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 1164 Toplam Mesaj: 9