SEO Uzmanı Arıyorum
-
Arkadaşlar hem kendi şahsi sitem için hemde çalıştığım otelin kurumsal sitesi için seo uzmanı aramaktayım.
anahtar bir kaç kelimede en yükseğe nasıl çıkarız tavsiye ve bilgiler gerekiyor ama öyle herkezin bildiğinden biraz daha ayrıntılı olursa seviniriz.
İşi ücretli yapanlar için ise doğru sonuca ulaşmamız durumunda (profesyonel bilgi-destek verilirse) ödeme de yapabiliriz.
-
1- istedigin kelimelerde(tahmin yürütüyorum) tavsiyelerle biyerlere gelemezsin
2- hiç bir seocu bilgilerini public etmez sölicegi şeyelr internette bulabilcegin makalelerin özetidir.
3- tek sefer seocuyla çalıştık bitti durumu olmaz özellikle tahmin ettiigm keywordlerde uzun vadeli çalışma söz konusu. çünkü biyerlerde çıktıktan sonra yerinde kalabilmekte bi okadar önemli.
4- seocuyum diyen herkese güvenmeyin ciddi referanslar isteyin. site biyerlere gelemeyebilirde daha kötüsü sandboxa bile düşürebilir.
tavsiye verebilceklerim bunlar. reklam için sermaye varsa adwordsüde deneyebilirsiniz
-
hocam bana 4 ay süre ve 2.000 TL ver, 5. ayda ilk 5'te o site olmaz ise, sana verdiğin paranın tamamını geri vereyim :) Fakat, ilk 5 şartım geçerlidir. 1. olacak diye kesinlikle bir iddaam yok. Kâle alıyorsan p.m at :)
-
FCN bunu yazdı
1- istedigin kelimelerde(tahmin yürütüyorum) tavsiyelerle biyerlere gelemezsin
2- hiç bir seocu bilgilerini public etmez sölicegi şeyelr internette bulabilcegin makalelerin özetidir.
3- tek sefer seocuyla çalıştık bitti durumu olmaz özellikle tahmin ettiigm keywordlerde uzun vadeli çalışma söz konusu. çünkü biyerlerde çıktıktan sonra yerinde kalabilmekte bi okadar önemli.
4- seocuyum diyen herkese güvenmeyin ciddi referanslar isteyin. site biyerlere gelemeyebilirde daha kötüsü sandboxa bile düşürebilir.
tavsiye verebilceklerim bunlar. reklam için sermaye varsa adwordsüde deneyebilirsiniz
adwords de varız hacım fakat ücretsiz de de 1. olmadı 2. sayfaya girmek istiyoruz.
-
mesaj atıyorum...konu hakkında
-
Kelime ve site adresini gönder hocam önce bi inceleyelim. Öyle lönk diye sana 1.sıraya koyarım diyemem. Önemli olan site ve kelimenin durumu. Rakip analizi ve kelime analizinden sonra pm atarım sana uygunsa pm ile bilgileri gönder hocam.