SEO Uzmanı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hem kendi şahsi sitem için hemde çalıştığım otelin kurumsal sitesi için seo uzmanı aramaktayım.

anahtar bir kaç kelimede en yükseğe nasıl çıkarız tavsiye ve bilgiler gerekiyor ama öyle herkezin bildiğinden biraz daha ayrıntılı olursa seviniriz.

İşi ücretli yapanlar için ise doğru sonuca ulaşmamız durumunda (profesyonel bilgi-destek verilirse) ödeme de yapabiliriz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

1- istedigin kelimelerde(tahmin yürütüyorum) tavsiyelerle biyerlere gelemezsin

2- hiç bir seocu bilgilerini public etmez sölicegi şeyelr internette bulabilcegin makalelerin özetidir.

3- tek sefer seocuyla çalıştık bitti durumu olmaz özellikle tahmin ettiigm keywordlerde uzun vadeli çalışma söz konusu. çünkü biyerlerde çıktıktan sonra yerinde kalabilmekte bi okadar önemli.

4- seocuyum diyen herkese güvenmeyin ciddi referanslar isteyin. site biyerlere gelemeyebilirde daha kötüsü sandboxa bile düşürebilir.

tavsiye verebilceklerim bunlar. reklam için sermaye varsa adwordsüde deneyebilirsiniz 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

hocam bana 4 ay süre ve 2.000 TL ver, 5. ayda ilk 5'te o site olmaz ise, sana verdiğin paranın tamamını geri vereyim :) Fakat, ilk 5 şartım geçerlidir. 1. olacak diye kesinlikle bir iddaam yok. Kâle alıyorsan p.m at :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

1- istedigin kelimelerde(tahmin yürütüyorum) tavsiyelerle biyerlere gelemezsin

2- hiç bir seocu bilgilerini public etmez sölicegi şeyelr internette bulabilcegin makalelerin özetidir.

3- tek sefer seocuyla çalıştık bitti durumu olmaz özellikle tahmin ettiigm keywordlerde uzun vadeli çalışma söz konusu. çünkü biyerlerde çıktıktan sonra yerinde kalabilmekte bi okadar önemli.

4- seocuyum diyen herkese güvenmeyin ciddi referanslar isteyin. site biyerlere gelemeyebilirde daha kötüsü sandboxa bile düşürebilir.

tavsiye verebilceklerim bunlar. reklam için sermaye varsa adwordsüde deneyebilirsiniz 

adwords de varız hacım fakat ücretsiz de de 1. olmadı 2. sayfaya girmek istiyoruz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

mesaj atıyorum...konu hakkında

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Kelime ve site adresini gönder hocam önce bi inceleyelim. Öyle lönk diye sana 1.sıraya koyarım diyemem. Önemli olan site ve kelimenin durumu. Rakip analizi ve kelime analizinden sonra pm atarım sana uygunsa pm ile bilgileri gönder hocam.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 758 Toplam Mesaj: 6