Seo Yarışması İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

iyi günler arkadaşlar biliyorsunuz www.trk.cc projemi bedava reklamsız , ismini.trk.cc şeklinde sınırsız alanlı wordpress blog dağıtıyorum ancak bi konu var seo yarışması düzenlemek istiyorum biraz daha hitlerim yükselsin istiyorum blog yaz para kazan kampanyam yetersiz gelemeye başladı sizce seo yarışmasını nasıl düzenlemeliyim ve ne gibi ödüller olmalı ki katılım sayısı cok olsun

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yarışma süreci 3 aydan az olmamalı.

Ödüller genel oalarak para olmalı ki daha çekici olsun.

Bunun yanında daha dikkat çekici işte seminer yada ücretsiz eğitim vs.. vs.. karşılayabilirsin.

yarışma kelimelerini niche kelimelerden seçme ki rekabet artabilsin.

Siten az tanındığı için acele etme ve yarışmaya katılım başvurusunu 2 ay gibi bi süre yap ve reklam yap ki bilinsin katılınsın.

yarışma sadece senin verdiğin uzantıdaki siteleri içersin başka siteler katılmasın.

Aklıma geldikçe yazarım.

Edit 1 : Ana sayfa tasarımını değiştir hiçte blog yada domain dağıtan bir siteye benzemiyorsun. Bu blog oluşumunu blog.trk.cc şeklinde yapmalısın. ana sayfanda ise ücretsiz domain ve host verdiğin basbas bağırmalı. Senden hiç bi zaman domain yada host ücretsizde olsa almazdım sitenin ve tasarımın hiç bir albenisi yok bu gün var yarın yok gibisin o yüzden paraya kıy adam gibi bir tasarım ve script yazdır yada yaz. İçerik önemlidir ama tasarım herşeydir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

wordpress için tema yazabilcek varsa cok iyi olur pm atsın görüşelim ücreti

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 768 Toplam Mesaj: 3