Seocular Bi Bakabilir Mi?
-
Selamlar kafama takılan bir soru var ama emin olamıyorum, şimdi elimde 2 adet domain var biri aaa.com diğeri bcd.com aaa.com jenerik bir domain bu domainin üzerine bir web sitesi kursam ama bcd.com a girilince de aaa.com'a yönlense (301) bir kişi, yaptığı google aramasında jenerik domain olan aaa.com mu görünür yoksa bcd.com mu?
ayrıca googledan veya direkt olarak adres çubuğundan bcd.com yazılsa aaa.com adres çubuğunda görünür mü?
-
bcd.com diye google a yazdıgında aaa.com un title falan nesi varsa o gözükür, bcd.com da içerik olmıcaksa neden yönlendiriyorsun,
adres cubugunda bcd.com yazsan hemen yönlencek...
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------bcd.com diye google a yazdıgında aaa.com un title falan nesi varsa o gözükür, bcd.com da içerik olmıcaksa neden yönlendiriyorsun,
-----------------------------title ı sormuyorum ama üstad, yani web sitesi açıldığında adres çubuğunda aaa.com yazmasın bcd.com yazsın diyorum. bcd.comun içeriği aaa.com da olacak.
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------syklops bunu yazdı:
-----------------------------bcd.com diye google a yazdıgında aaa.com un title falan nesi varsa o gözükür, bcd.com da içerik olmıcaksa neden yönlendiriyorsun,
-----------------------------title ı sormuyorum ama üstad, yani web sitesi açıldığında adres çubuğunda aaa.com yazmasın bcd.com yazsın diyorum. bcd.comun içeriği aaa.com da olacak.
-----------------------------bu yazdıgını 4 defa okudum birşey anlıyamadım, yatma vaktim gelmiş anlasılan,
benim bildiğim kadarıyla yönlendirdiğinde yönlenen cıkar...
-
Sayfayı yönlendirip, google webmaster toolsdan yönlendirme yapabilirsin.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Sayfayı yönlendirip, google webmaster toolsdan yönlendirme yapabilirsin.
-----------------------------bu adres değişikliği kısmını biliyorum toolsdaki, peki bu şekilde yapınca dediğim olay mümkün olur mu?
-
gogole.com yazınca google'a yönlendiriyo ve google gözüküyo bcd.com yazılınca aaa.coma yönlendirince o gözükür kanımca
-
benim bildiğim webmaster tools dan kayıt ettiğin yönlendirilen site adı yazar.
ama emin değilim denemedim ama öyle hatırlıyorum. zaten 301 in de mantığı ve amacı o.
ayrıca bir çok büyük site domainleri banlandığı için 301 kullanıyor. indexler çok kısa sürede yeni domaini görüyor.