Seocular Bi Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Selamlar kafama takılan bir soru var ama emin olamıyorum, şimdi elimde 2 adet domain var biri aaa.com diğeri bcd.com aaa.com jenerik bir domain bu domainin üzerine bir web sitesi kursam ama bcd.com a girilince de aaa.com'a yönlense (301) bir kişi, yaptığı google aramasında jenerik domain olan aaa.com mu görünür yoksa bcd.com mu?

ayrıca googledan veya direkt olarak adres çubuğundan bcd.com yazılsa aaa.com adres çubuğunda görünür mü?

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

bcd.com diye google a yazdıgında aaa.com un title falan nesi varsa o gözükür,  bcd.com da içerik olmıcaksa neden yönlendiriyorsun, 

adres cubugunda bcd.com yazsan hemen yönlencek...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

syklops bunu yazdı:
    -----------------------------

bcd.com diye google a yazdıgında aaa.com un title falan nesi varsa o gözükür,  bcd.com da içerik olmıcaksa neden yönlendiriyorsun, 

title ı sormuyorum ama üstad, yani web sitesi açıldığında adres çubuğunda aaa.com yazmasın bcd.com yazsın diyorum. bcd.comun içeriği aaa.com da olacak.

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

MiLK bunu yazdı:

syklops bunu yazdı:

title ı sormuyorum ama üstad, yani web sitesi açıldığında adres çubuğunda aaa.com yazmasın bcd.com yazsın diyorum. bcd.comun içeriği aaa.com da olacak.

bu yazdıgını 4 defa okudum birşey anlıyamadım, yatma vaktim gelmiş anlasılan, 

benim bildiğim kadarıyla yönlendirdiğinde yönlenen cıkar...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sayfayı yönlendirip, google webmaster toolsdan yönlendirme yapabilirsin.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Sayfayı yönlendirip, google webmaster toolsdan yönlendirme yapabilirsin.

bu adres değişikliği kısmını biliyorum toolsdaki, peki bu şekilde yapınca dediğim olay mümkün olur mu?

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

gogole.com yazınca google'a yönlendiriyo ve google gözüküyo bcd.com yazılınca aaa.coma yönlendirince o gözükür kanımca

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

benim bildiğim webmaster tools dan kayıt ettiğin yönlendirilen site adı yazar.

ama emin değilim denemedim ama öyle hatırlıyorum. zaten 301 in de mantığı ve amacı o.

ayrıca bir çok büyük site domainleri banlandığı için 301 kullanıyor. indexler çok kısa sürede yeni domaini görüyor.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 823 Toplam Mesaj: 8