SEO'dan Anlayan
-
herkese iyi günler bir seo çalışması yaptırmak istiyorum.
3 tane domain im var. birisi ingilizce ikisi türkçe içerikli ticari sayfa. bunları 3 kelime ile 1. sayfada ilk 3 e sokmalıyım.
izah edecek olursak
TR1 kelime1, kelime2
TR2 kelime1, kelime2
ING kelime 3, kelime1, kelime2
yani toplamda 3 kelime var bunun için maximum ayıracağım bütçe 1500 tl daha hesaplı olursa sevinirim.
bu iş ile ilgilenecek olan var ise telefon numarasını özel mesajla atsın ya da iletişim için buraya birşeyler yazsın.
hepinize iyi günler.
-
Kelimeleri bilmiyorum ama 3 site 3 farklı kelime ilk 3 1500 liraya kimse uğraşmaz.Yaparım diyende paranı çarpar gider.2 gün ilk sayfada durur diğer güncellemede siteleri bakmışsın ilk 100 de yok.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
Kelimeleri bilmiyorum ama 3 site 3 farklı kelime ilk 3 1500 liraya kimse uğraşmaz.Yaparım diyende paranı çarpar gider.2 gün ilk sayfada durur diğer güncellemede siteleri bakmışsın ilk 100 de yok.
-----------------------------İbrahim haklı, kalıcı olmayacaktır, uyarmadılar deme...
-
kelimeleri yaz ücretsiz yardimci olmaya calisayim bakalim kelimelere gore.
-
bak mesala hamilton H70555533 amazon ebay vs hepsinden daha iyi sıradayim acik ara 1.lik 1 aydir .
gecen ay fujifilm s2950 hs20 s1800 de birinciydim
bunun gibi yaklasik 100 kelimede birinciyim. o yüzden kelimeleri yazarsan daha iyi olur.
bu olay kelimelere gore değişiyor