Serdarortac.Net | Bu Site Bilgisayarınıza Zarar Verebilir.
-
Google'da, Serdar Ortaç'ın resmi web sitesini ''Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir.'' şeklinde gösteriyor ve girişi onaylamıyor. Adamın resmi web sitesi, trojan ya da virüste olmadığına göre, google'ın neden böyle bir uyarı verdiğini bilen var mı?
-
guguldur işine karışılmaz,yaptıklarına akıl sır ermez:|
-
Hoja işine karışılmaz ama Serdar Ortaç'ta bu ülkenin eski sanatcılarından, yaptığı çok ayıp. :)
Serdar Ortaç hacker olabilir, kendi resmi web sitesi olduğu için kimse şüphelenmez diyip trojan felan bulaştırarak milleti heyklemesin. :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Hoja işine karışılmaz ama Serdar Ortaç'ta bu ülkenin eski sanatcılarından, yaptığı çok ayıp. :)
Serdar Ortaç hacker olabilir, kendi resmi web sitesi olduğu için kimse şüphelenmez diyip trojan felan bulaştırarak milleti heyklemesin. :)
-----------------------------hakkat öle dior :| belki serdar ortaç heykırdır çinli heykır olabilir hatta bi şarkısı vardı sözleri şöyleydi "ya bi gün
olur sanada trojan sokarlarsaaa,binlerce heykır var" diye :P:P:P
şaka bi yana belki gugul sitedeki bi kodu zararlı görmüştür yada başka biri çaktırmadan bişiler sokmuştur ölede olabilir...
bide ben gugulun böle uyarı verdiğini ilk defa görüorum oda ayrı bi konu
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Hoja işine karışılmaz ama Serdar Ortaç'ta bu ülkenin eski sanatcılarından, yaptığı çok ayıp. :)
-----------------------------hakkat öle dior :| belki serdar ortaç heykırdır çinli heykır olabilir hatta bi şarkısı vardı sözleri şöyleydi "ya bi gün
olur sanada trojan sokarlarsaaa,binlerce heykır var" diye :P:P:P
şaka bi yana belki gugul sitedeki bi kodu zararlı görmüştür yada başka biri çaktırmadan bişiler sokmuştur ölede olabilir...
bide ben gugulun böle uyarı verdiğini ilk defa görüorum oda ayrı bi konu
-----------------------------
Hoja bu olay baya zamandır var. :) -
bi ara benim sitemede olmustu
arkaplanda kullandiklar javascript vs.. yada encoded script kodlarini google tanimliyamadigi icin zararli oldugunu dusunuyor, en basit antivurus mantigi tanimiyorsan suphelidir.