Seri Mp3 Müzik Arşivi
-
Ahmet ARİF
ERKAN OĞUR
Akşam Erken İner Mapushaneye, Hasretinden Prangalar Eskittim
AHMET ARİF
Gelin, Lanet Olsun, Rebeka
AKIN
ROBER HATEMO
Balım, Büyüdüm Uslandım, Cehennemi Kapattım, Ceylan Gözlüm, Çiçeğim, Döktür Döktür, Gidersen Ortada Kalacaksın, Havalanma, İtirazım Var, Saf Sevgilim, Saf Sevgilim(remix), Seni Benden Ayıranlar, Tanımazsın Beni, Yaramaz Çocuk
OYA BORA
Seni Bana Yazmışlar, Ara Beni, Gurbette, Ayrılık Zamanı, Sevme Zamanı, Miskin, Ah Yabanım Benim, Bugün Baharsa, Aşka Feda, Aşk Yarınsız
FERDİ TAYFUR
Bana Sor, Bende Özledim, Bende Unuturum, Çeşme, Dönebilsem, Emmoğlu, Hatıran Yeter, Hayırsız, Huzurum Kalmadı, Kadınım, Merak Etme Sen, Ne Oldu, Neyleyim Sen Yoksan Eğer, Senin İçin, Sevdalı Gözlerin, Sigarayı Bıraktım, Yaktı Beni, Yaz Mevsimi
FERDA ANIL YARKIN
Arkadaş, Benide, Böyle mi, Ağlayamam, Canım, Dargınım, Dikkat et, Gönüllü Ol, Günah Benim, Sonuna Kadar, Üzülme, Zorlama Güzelim, Unuttum Sanma, Vay be, Yaralıyım
FATİH KISAPARMAK
Ağaçlar Ayakta Ölür, Hayat Bana Yalan Söyledi, İki Gözüm İki Çeşme, Kilim, Mor Salkımlı Sokak, Sevdaysa Sevda, Yiğidi Gül Ağlatır, Zeynep, Kahpe Zindan, Memleket Sevdadır, Olur mu Hasan, Türkü Gözlüm
ESRA ÖZMEN
Kadın delisi, Tutuş
ESMERAY
Gel Tezkere
Pencereden kar geliyor, Ey zahit şaraba eyle ihtiram, Zeynep, Dağlar, Divane Aşık Gibi, Ker*** Ker*** Üstüne, Mecnunum Leylamı Gördüm, Bugün ben bir güzel gördüm, Kaleden iniş mi olur, Derdim çoktur hangisine yanayım, Seher Yeli, Neden geldim İstanbula
ERHAN GÜLERYÜZ
Doğum Günü, Cancazım, Gecekondu, Yağmura Yürüyorum, Mevsimler, Köyümün Yağmurları, Diyemedim, Koca Yusuf, Bu Gala Taşlı Gala
ERCAN SAATÇİ
Kara kışlar, Sayenizde
EMRAH KESKİN
Derin mevzu, Gece Olunca, Üzülme
EMRAH
Adına Türküler yakacağım, Ağlama sus ağlama(şiir), Ağla Gözbebeğim, Ağlaya ağlaya, Aşklar yalan, Belalım benim, Ben nasıl, Ben seni yüreğime yazdım(akustik), Birtek sen varsın, Büyük yalan, Dön, Dura dura, Farzet ki ben bir yalanım, Gitme sevgilim, Götür beni gittiğin yere, Hasret yağar dağlara, Kabul, Seninle ilk defa, Söz verdim, Tırlamışım, Unutamadım, Son Kurşun, Kusursuzsun, Unutabilsem, yasaksın bana
EMİRKAN
Avuçlarım kanıyor, Çiçeğim benim, Akşam güneşi, Akşam Güneşi(arabic ver.), Allahım şahit, Aşk adamı, Bebeğim, Evli evine, İyi ki varsın, Savrulurum, Sen hayatsın ben ömür, Sessiz sessiz, Seviyoruz, Herşeyimizsin, Mahşere kadar, Yetiş Allahım, Evlenelim, Her seher her sabah, Herşeye rağmen, Mecburum Sana, Nerde o dostlar, Saç bağı
EMEL MÜFTÜOĞLU
İllallah, Kader, Mucize, Deli dünya, Çal beni, Çok ayıp, Korkuyorum
EGE
Bilemezsin yar, Delice bir sevda, Gitme, Hurma gözlüm, Sen kendine bak, Sevildiğini bil yeter, Son yolcu, Yanarım, Yaz aşkım
EDİP AKBAYRAM
Ah yüreğim, Bayrak, Ben ölürsem, Dosta göredir, Efkarlıyım, Eşkıya dünyaya, Ölüm dediğin, Sen benden gittin gideli, Sevdalara dargınım, Suçlayamazlar, Vesikalı yarim
EBRU YAŞAR
Aşkımız buraya kadar, Bana birşeyler söyle, Duy duy, Kuşlar, O beni sırtımdan vurdu, Yeminim var
EBRU GÜNDEŞ
Bir gece vakti, Yaşamak bu değil, Hani, Adam olsaydın, Ben olmayınca, Biliyorsun, Bir garip serçe, Sabahlar uzak, Seni seviyorum, Senin olmaya geldim, Seninle çok işim var, Alev alev, Anlatamam, Annem için, Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim, Ben insan değilmiyim, Bir dolu efkardayım, Cezam mı, Demir attım yalnızlığa, Dön ne olur, Efkar, Herkes yaralı, Ölü bir deniz, Özledim seni, Sen Allahın bir lütfusun, Sevmekten gidince, Tövbekar, Yanar döner geceler, Ebru mix
DOĞUŞ
Mahşerde, Sır oldun, Gamsız, 40 Yılda bir, Affetmez, Güneşşiz yarınım, Milyonda bir, Virane, Yalancı, Yan yüreğim, Yemin ettim, Altıncı his, Bazıları, Biriciğim, Bu yaz, Can, Göğsümde uyu aşkım, Hadi çiçeğim, Kaderime vur, Korkma biz genciz, Sevdim, Unutma unutulmadığını, Yakma dı mı, Yalnızım, Yalnızım(akustik), Adımı çok anacaksın, Ayrılmalıyız, Bebişim, Giden gider, Hayat, Ne çıkar, Sevgi ve, Unutmak istemiyorum
DJ AKMAN
Ben bıktım artık, Birtek sen varsın, Bırakma beni, Birtanem, Dönme bana, Dost dedik hain çıktı, Görüyorsun herşeyi, İçim yanıyor, Kara gözlüm, Seni seviyorum, Seninle ilk defa, Sevdan, Yalan mı, Seni özlemek
DÜŞ SOKAĞI SAKİNLERİ
Gayret et güzelim, Sevdan bir ateş, Sevdan Bir Ateş(vrs.2)
DİZİ MÜZİKLERİ
Bir istanbul masalı jenerik, Bir İstanbul masalı güzel bir gün, Cem Yılmaz şiir, Çaylak jenerik, Zeybek ateşi flüt
DİLEK BUDAK
Aşka yürek gerek, Canım, Canım(remix)
Ahmet Samedov – Alagözlüm
Aliço – Bulutlar ağladı
Alihan- Sevdiğimi bilmiyorlar(benle alay ediyorlar)
Alpay – Fabrika Kızı
Alpay Kulay – Gel Barışalım Artık
Ankaralı Namık – Arabada 5 evde 15
Aslı – Ölüm kapımı çalmasada
Athena – For Real
Avrasya – Antalya
Aydan – Avuçlarım kanıyor
Aylin Alaz – Kızın yine aşık anne
Ayşe Hatun Önal – Kırıcan mı belimi
Banu Zorlu – Aşk
Barış Kömürcüoğlu – Bu gece son
Barlas – Küt Küt
Bay Ülgen – Bana Geri Ver
Bengü – Güller Yanıyor
Bengü – Korkumdan ağladım
Bengü – Sen bir çiçeksin
Berdan Mardini – Sana bir hain lazım
Bilinmeyen Sanatçı – Gülüm
Bulutsuzluk özlemi – Sözlerimi geri alamam
Burak Uçkun – İlk aşkım son seferim
Cem Karaca – Kendim ettim kendim buldum
Ceyda – Aldırma deli gönlüm
Çoban Ali – Benim kitabımda insane satılmaz
Cüneyt Tek – Gidersen
Demet – Savruldum
Demir Demirkan – Hayat sensiz olmuyor
Deniz Arcak – Eyvallah
Deniz Seki – Masal
Devran Çağlar – Sahte sevgililer
Dilek Pınar – Aşkım
Elif Karlı – Bunaldım
Elya – Öyle zor ki
Erkin Koray - Aşk Oyunu
Erkin Koray – Gökteki yıldızlar
Erol Evgin – Ben imkansız aşklar için yaratılmışım
Eser Bayar – Aşkımı itiraf ediyorum
Ezginin Günlüğü – Son sigaram
Faruk K – Bomba
Filiz – Seviyorum seni
Fulden Uras – Birileri Gelse
Gökçe Kırgız - Kalbime Gömerim
Gitarcı – Ne desem
Grup Düş – Dönmeyeceksin
Grup Düş – Gel etme
Gürsel Yiğit – Mevsimler
Gül Önen – Vazgeçtim
Gülben Ergen – Fıkır fıkır
Gülbeyaz – Sar belune(divane aşık gibi)
Hakan Altun – Yürek ağlar gözden önce
Harika Avcı – Deliyim
Harika Özden – Arkadaş Kalamayız
Hürel – Bir sevmek
İlhan İrem – Sürgün gibi masallarda
Hırsız Polis – İmkansız Aşk
Işın Karaca – Yetinmeyi bilirmisin
Kadir Tapucu – Dönüşüm muhteşem olacak
Kibariye – Son Kurşun
Linet – Şeytan diyor ki
Mahmut Tuncer – Bileydim
Mansur Ark – Yine uykusuz
Melih – Kölen olurum
Melike Demirağ – Arkadaş
Meriç – Sen sev yeter
Mert Ekren – Alo ordamısın
Mirkelam – Aşkımsın
Murat Tekyıldız – Yavrum
Mustafa Yıldızdoğan – Namerde Yem Olmaktansa
Müslüm Gürses – Tanrı İstemezse
Nadide Sultan – Dene Bakalım
Nezire – Ateşte yanası
Niran Ünsal – Göçebe
Ogeday – Arkadaşımı geri verin
Ogün – Saydım
Özlem Tekin – Dağları deldim
Petek Dinçöz – Haykırmak istiyorum
Reflex – Sen hep benimsin
Reha – Aşk çiçeğim
Safiye Soyman – Alışırım
Sarp – Siyahın matemi
Seden Gürel – Sebebin aşk
Selami Şahin – Seninle başım dertte
Selami Şahin – Özledim
Semiha Yankı – Seninle bir dakika
Serap Sapaz – Çok tatlısın
Serdar Ortaç – Sana Uzandım
Serdem Coşkun – Alçak
Serhat – Son sigaramsın
Serkül – Alın yazısı
Sibel Bilgiç – Alışamadım
Sibel Can – And İçelim
Sibel Can – Lale Devri
Sinan Özen – Ne fayda
Sinan Özen – Serseri gönlüm
Sinan Özen – Unutamam ki
Sinan Özen – Sigaramın dumanı sen
Sinem Umaş – Öptün mü
Sinem Umaş – sustum
Soner, Rüveyda, Ayberk – Haketmedim seni(amatör)
Şafak Sönmez – Ağlama
Tarık Mengüç – Şak şuka
Toprak – El ele olsak
Tüzmen – Son rüya
Uğur Baş – Ölüme 5 kala
Uğur Murathan – Anlatamam
Vega – Bu sabahların bir anlamı olmalı
Yaşar – Aldanırım
Yeşim Salkım – Son bir sigar içelim öyle git gideceksen
Yılmaz Morgül – Canımcım
Zeynep Dizdar – Vazgeç gönül
Ziynet Sali - Amman kuzum
DENİZ SEKİ
Böyle gelmiş böyle geçer, Kim o gözlerindeki yabancı, Kop gel günahlarından
DEMET AKALIN
Aşkın açamadığı kapı, Senin anan güzel mi
DELİYÜREK
Deli yürek, Deli yürek(bağlama), Deli yürek (enstrümental), Deli zeybek, Haydarinna, Kaval açışı ve Yiğidi gül ağlatır, Yusufu Kaybettim
DAVUT GÜLOĞLU
Canıma yetensin, Sarılsamda, Yalan, Katula Katula, tak tak
ÇILGIN SEDAT
Aşkım Aşkım, Bir daha mı tövbe, Şaka niyetine, Sultanım, Terk ettim seni, Aşk kitabı, Delikanlı gibi
ÇIĞLIK
Sen benden gittin gideli, Usul usul
ÇETİN ÇETİNKAYA
Aşkım, Belalım, İhliebedich
ÇELİK
Afedersin, Aşkı ferman, Ayrılık, Ayrılık deme bana, Bu şehirde, Cezalısın, Cici kız, Cici kız alemde, Dilberim, Dongi dongi, Doyamadım gözlerine, En Sevdiğim Olurmusun, Gariban, Gidişin olmasa, Güle güle, Hayra yormak zor, Hercai, İki satır, İnci, Kıyamam, Kim daha çok seviyor, Komşu kızı, Meyhaneci, Nazına ölüyorum, Otobüs, Öyle bir geçer zaman ki, Selam söyle, Sen yoluna ben yoluma, Sevdan gözümün bebeği, Silinmeyen hatıralar, Sorma, Takılmış plak gibisin, Töre, Tövbe, Varmı be, Yaman sevda, Yol, Yüce Atatürk
ÇAĞRI GÖZTEPE
Aşk, Gurbet, Senin için, Vermem seni kaptırmam
COŞKUN SABAH
Aşığım sana, Hatıram olsun, Okyanus
CENGİZ İMREN
Bitanem, Bilseydim, Vur beni
CANKAN
Aman aman, Aşk yoldaşımsın, Bebeğim, Belalım, Bıldırcınım, Hani nerde, Hoşçakal, İbret olsun, Islak ıslak, Küpeli Kız, Pisi pisi, Unutuldun, Ver ver, Ya Bana Gel, Yar yar, Yemin ettin
CANDAN ERÇETİN
Merak ediyorum, Ağlıyormusun, Aklım almıyor, Anlatma sakın, Annem, Arada bir, Aşkı ne sandın, Bahane, Bana güven, Ben böyleyim, Bensiz, Bir yangının külünü, Canı sağolsun, Çapkın, Dayan, Dünya durma, Dünya hali, Gamsız hayat, Geri Dönemem, Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, Her aşk bitermiş, İster sallan gez, Melek, Mühim değil, Neden, Olmaz, Onlar yanlış biliyor, Parçalandım, Saçma, Sevdim sevilmedim, Sitem, Sonsuz, Söz vermiştin, Şehir, Unut Sevme, Vakit varken, Yalan, Yapayalnız, Yaşıyorum, Yüksek yüksek tepelere, Elbette, Hayranım sana
BÜLENT ERSOY
Biz ayrılamayız, Hani bizim sevdamız, Köyümün yağmurları
BURÇİN
Allahın emri, Çiçeğim, Elmalı, Gurbet, Sen en doğru yanlışımsın, Seni seviyorum
BEST OF ZEYBEK
Harmandalı, Koca konak, Kadı zeybeği, Muğla zeybeği, Arap zeybeği, Kurumeşe zeybeği, Tavaş zeybeği, Kerimoğlu, Çökertme, Çekemedim akçe kızı, Aydın harmandalı, Kırmızı Buğday, Et Aldım, Şu köyceğiz yolları, Kordon zeybeği
BEYAZ
Gemilerde Talim var, Medilimde gül oya, Yüksek yüksek tepelere
BORA ÖZTOPRAK
Seni seviyorum, Akdeniz gecelerinde
BURAK KUT
Askerliğin efkarı, Bebeğim, Benimle oynama, Nerelere gideceğim, Sonu geldi, Tahtalara vur
BURCU GÜNEŞ
Alışmak, Ay şahit, Biz aşkı meleklerden çaldık, Coğrafya, Çile bülbülüm, Kulun olayım, Ne olacak, Sahilden, Sahilden(dance vers.), Selvi boylum, Son mektup, Tılsım, Uyan, Uzağına düştüm, Yakışır, Yansın geceler Ay batırdım pencerende, Belalım, Belalım(versiyon2), Bir umut, Böylesi aşk, Kul, Masal
AYKUT KUŞKAYA
Allah sorar, Allahım, Dünya hali, Geceler, Ne olur anla, Selam, Selam(Enst.), Şöyle garip, Şöyle garip bencileyim, Yakarış, Yarimsin
AYSU BAŞAR
Unut unutanı, Bana geri dön
BERDAN MARDİNİ
Ağlama, Aman aman, Arkamdan ağlama, Aşığım aşık, Delinin tekiyim, İstanbul akşamları, Sen var ya sen, Senden çocuğum olsun, Senden Çocuğum Olsun(enstrümental)
BERKSAN
Alıp başımı, Allahım, Çilek, Esirinim, Fıstık, Gelincik, Kaldım böyle, Kıpır Kıpır, Kum saati, Muhtacım, Naz naz, Olsun, Unutamam, Yalnızgezen, Kıyamadığım
İstersenizz Devamı Gelecek ona göre :) -
isteriz tabiki, bay paylaşım adamı...