Seri Mp3 Müzik Arşivi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ahmet ARİF
    Akşam Erken İner Mapushaneye, Hasretinden Prangalar Eskittim

AHMET ARİF

Gelin, Lanet Olsun, Rebeka
    AKIN

ROBER HATEMO
    Balım, Büyüdüm Uslandım, Cehennemi Kapattım, Ceylan Gözlüm, Çiçeğim, Döktür Döktür, Gidersen Ortada Kalacaksın, Havalanma, İtirazım Var, Saf Sevgilim, Saf Sevgilim(remix), Seni Benden Ayıranlar, Tanımazsın Beni, Yaramaz Çocuk

OYA BORA
    Seni Bana Yazmışlar, Ara Beni, Gurbette, Ayrılık Zamanı, Sevme Zamanı, Miskin, Ah Yabanım Benim, Bugün Baharsa, Aşka Feda, Aşk Yarınsız

FERDİ TAYFUR
    Bana Sor, Bende Özledim, Bende Unuturum, Çeşme, Dönebilsem, Emmoğlu, Hatıran Yeter, Hayırsız, Huzurum Kalmadı, Kadınım, Merak Etme Sen, Ne Oldu, Neyleyim Sen Yoksan Eğer, Senin İçin, Sevdalı Gözlerin, Sigarayı Bıraktım, Yaktı Beni, Yaz Mevsimi

FERDA ANIL YARKIN
    Arkadaş, Benide, Böyle mi, Ağlayamam, Canım, Dargınım, Dikkat et, Gönüllü Ol, Günah Benim, Sonuna Kadar, Üzülme, Zorlama Güzelim, Unuttum Sanma, Vay be, Yaralıyım

FATİH KISAPARMAK
    Ağaçlar Ayakta Ölür, Hayat Bana Yalan Söyledi, İki Gözüm İki Çeşme, Kilim, Mor Salkımlı Sokak, Sevdaysa Sevda, Yiğidi Gül Ağlatır, Zeynep, Kahpe Zindan, Memleket Sevdadır, Olur mu Hasan, Türkü Gözlüm

ESRA ÖZMEN
    Kadın delisi, Tutuş

ESMERAY
    Gel Tezkere

ERKAN OĞUR
    Pencereden kar geliyor, Ey zahit şaraba eyle ihtiram, Zeynep, Dağlar, Divane Aşık Gibi, Ker*** Ker*** Üstüne, Mecnunum Leylamı Gördüm, Bugün ben bir güzel gördüm, Kaleden iniş mi olur, Derdim çoktur hangisine yanayım, Seher Yeli, Neden geldim İstanbula

ERHAN GÜLERYÜZ
    Doğum Günü, Cancazım, Gecekondu, Yağmura Yürüyorum, Mevsimler, Köyümün Yağmurları, Diyemedim, Koca Yusuf, Bu Gala Taşlı Gala

ERCAN SAATÇİ
    Kara kışlar, Sayenizde

EMRAH KESKİN
    Derin mevzu, Gece Olunca, Üzülme

EMRAH
    Adına Türküler yakacağım, Ağlama sus ağlama(şiir), Ağla Gözbebeğim, Ağlaya ağlaya, Aşklar yalan, Belalım benim, Ben nasıl, Ben seni yüreğime yazdım(akustik), Birtek sen varsın, Büyük yalan, Dön, Dura dura, Farzet ki ben bir yalanım, Gitme sevgilim, Götür beni gittiğin yere, Hasret yağar dağlara, Kabul, Seninle ilk defa, Söz verdim, Tırlamışım, Unutamadım, Son Kurşun, Kusursuzsun, Unutabilsem, yasaksın bana

EMİRKAN
    Avuçlarım kanıyor, Çiçeğim benim, Akşam güneşi, Akşam Güneşi(arabic ver.), Allahım şahit, Aşk adamı, Bebeğim, Evli evine, İyi ki varsın, Savrulurum, Sen hayatsın ben ömür, Sessiz sessiz, Seviyoruz, Herşeyimizsin, Mahşere kadar, Yetiş Allahım, Evlenelim, Her seher her sabah, Herşeye rağmen, Mecburum Sana, Nerde o dostlar, Saç bağı

EMEL MÜFTÜOĞLU
    İllallah, Kader, Mucize, Deli dünya, Çal beni, Çok ayıp, Korkuyorum

EGE
    Bilemezsin yar, Delice bir sevda, Gitme, Hurma gözlüm, Sen kendine bak, Sevildiğini bil yeter, Son yolcu, Yanarım, Yaz aşkım

EDİP AKBAYRAM
    Ah yüreğim, Bayrak, Ben ölürsem, Dosta göredir, Efkarlıyım, Eşkıya dünyaya, Ölüm dediğin, Sen benden gittin gideli, Sevdalara dargınım, Suçlayamazlar, Vesikalı yarim

EBRU YAŞAR
    Aşkımız buraya kadar, Bana birşeyler söyle, Duy duy, Kuşlar, O beni sırtımdan vurdu, Yeminim var

EBRU GÜNDEŞ
    Bir gece vakti, Yaşamak bu değil, Hani, Adam olsaydın, Ben olmayınca, Biliyorsun, Bir garip serçe, Sabahlar uzak, Seni seviyorum, Senin olmaya geldim, Seninle çok işim var, Alev alev, Anlatamam, Annem için, Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim, Ben insan değilmiyim, Bir dolu efkardayım, Cezam mı, Demir attım yalnızlığa, Dön ne olur, Efkar, Herkes yaralı, Ölü bir deniz, Özledim seni, Sen Allahın bir lütfusun, Sevmekten gidince, Tövbekar, Yanar döner geceler, Ebru mix

DOĞUŞ
    Mahşerde, Sır oldun, Gamsız, 40 Yılda bir, Affetmez, Güneşşiz yarınım, Milyonda bir, Virane, Yalancı, Yan yüreğim, Yemin ettim, Altıncı his, Bazıları, Biriciğim, Bu yaz, Can, Göğsümde uyu aşkım, Hadi çiçeğim, Kaderime vur, Korkma biz genciz, Sevdim, Unutma unutulmadığını, Yakma dı mı, Yalnızım, Yalnızım(akustik), Adımı çok anacaksın, Ayrılmalıyız, Bebişim, Giden gider, Hayat, Ne çıkar, Sevgi ve, Unutmak istemiyorum

DJ AKMAN
    Ben bıktım artık, Birtek sen varsın, Bırakma beni, Birtanem, Dönme bana, Dost dedik hain çıktı, Görüyorsun herşeyi, İçim yanıyor, Kara gözlüm, Seni seviyorum, Seninle ilk defa, Sevdan, Yalan mı, Seni özlemek

DÜŞ SOKAĞI SAKİNLERİ
    Gayret et güzelim, Sevdan bir ateş, Sevdan Bir Ateş(vrs.2)

DİZİ MÜZİKLERİ
    Bir istanbul masalı jenerik, Bir İstanbul masalı güzel bir gün, Cem Yılmaz şiir, Çaylak jenerik, Zeybek ateşi flüt

DİLEK BUDAK
    Aşka yürek gerek, Canım, Canım(remix)

Ahmet Samedov – Alagözlüm
    Aliço – Bulutlar ağladı
    Alihan- Sevdiğimi bilmiyorlar(benle alay ediyorlar)
    Alpay – Fabrika Kızı
    Alpay Kulay – Gel Barışalım Artık
    Ankaralı Namık – Arabada 5 evde 15
    Aslı – Ölüm kapımı çalmasada
    Athena – For Real
    Avrasya – Antalya
    Aydan – Avuçlarım kanıyor
    Aylin Alaz – Kızın yine aşık anne
    Ayşe Hatun Önal – Kırıcan mı belimi
    Banu Zorlu – Aşk
    Barış Kömürcüoğlu – Bu gece son
    Barlas – Küt Küt
    Bay Ülgen – Bana Geri Ver
    Bengü – Güller Yanıyor
    Bengü – Korkumdan ağladım
    Bengü – Sen bir çiçeksin
    Berdan Mardini – Sana bir hain lazım
    Bilinmeyen Sanatçı – Gülüm
    Bulutsuzluk özlemi – Sözlerimi geri alamam
    Burak Uçkun – İlk aşkım son seferim
    Cem Karaca – Kendim ettim kendim buldum
    Ceyda – Aldırma deli gönlüm
    Çoban Ali – Benim kitabımda insane satılmaz
    Cüneyt Tek – Gidersen
    Demet – Savruldum
    Demir Demirkan – Hayat sensiz olmuyor
    Deniz Arcak – Eyvallah
    Deniz Seki – Masal
    Devran Çağlar – Sahte sevgililer
    Dilek Pınar – Aşkım
    Elif Karlı – Bunaldım
    Elya – Öyle zor ki
    Erkin Koray - Aşk Oyunu
    Erkin Koray – Gökteki yıldızlar
    Erol Evgin – Ben imkansız aşklar için yaratılmışım
    Eser Bayar – Aşkımı itiraf ediyorum
    Ezginin Günlüğü – Son sigaram
    Faruk K – Bomba
    Filiz – Seviyorum seni
    Fulden Uras – Birileri Gelse
    Gökçe Kırgız - Kalbime Gömerim
    Gitarcı – Ne desem
    Grup Düş – Dönmeyeceksin
    Grup Düş – Gel etme
    Gürsel Yiğit – Mevsimler
    Gül Önen – Vazgeçtim
    Gülben Ergen – Fıkır fıkır
    Gülbeyaz – Sar belune(divane aşık gibi)
    Hakan Altun – Yürek ağlar gözden önce
    Harika Avcı – Deliyim
    Harika Özden – Arkadaş Kalamayız
    Hürel – Bir sevmek
    İlhan İrem – Sürgün gibi masallarda
    Hırsız Polis – İmkansız Aşk
    Işın Karaca – Yetinmeyi bilirmisin
    Kadir Tapucu – Dönüşüm muhteşem olacak
    Kibariye – Son Kurşun
    Linet – Şeytan diyor ki
    Mahmut Tuncer – Bileydim
    Mansur Ark – Yine uykusuz
    Melih – Kölen olurum
    Melike Demirağ – Arkadaş
    Meriç – Sen sev yeter
    Mert Ekren – Alo ordamısın
    Mirkelam – Aşkımsın
    Murat Tekyıldız – Yavrum
    Mustafa Yıldızdoğan – Namerde Yem Olmaktansa
    Müslüm Gürses – Tanrı İstemezse
    Nadide Sultan – Dene Bakalım
    Nezire – Ateşte yanası
    Niran Ünsal – Göçebe
    Ogeday – Arkadaşımı geri verin
    Ogün – Saydım
    Özlem Tekin – Dağları deldim
    Petek Dinçöz – Haykırmak istiyorum
    Reflex – Sen hep benimsin
    Reha – Aşk çiçeğim
    Safiye Soyman – Alışırım
    Sarp – Siyahın matemi
    Seden Gürel – Sebebin aşk
    Selami Şahin – Seninle başım dertte
    Selami Şahin – Özledim
    Semiha Yankı – Seninle bir dakika
    Serap Sapaz – Çok tatlısın
    Serdar Ortaç – Sana Uzandım
    Serdem Coşkun – Alçak
    Serhat – Son sigaramsın
    Serkül – Alın yazısı
    Sibel Bilgiç – Alışamadım
    Sibel Can – And İçelim
    Sibel Can – Lale Devri
    Sinan Özen – Ne fayda
    Sinan Özen – Serseri gönlüm
    Sinan Özen – Unutamam ki
    Sinan Özen – Sigaramın dumanı sen
    Sinem Umaş – Öptün mü
    Sinem Umaş – sustum
    Soner, Rüveyda, Ayberk – Haketmedim seni(amatör)
    Şafak Sönmez – Ağlama
    Tarık Mengüç – Şak şuka
    Toprak – El ele olsak
    Tüzmen – Son rüya
    Uğur Baş – Ölüme 5 kala
    Uğur Murathan – Anlatamam
    Vega – Bu sabahların bir anlamı olmalı
    Yaşar – Aldanırım
    Yeşim Salkım – Son bir sigar içelim öyle git gideceksen
    Yılmaz Morgül – Canımcım
    Zeynep Dizdar – Vazgeç gönül
    Ziynet Sali - Amman kuzum

DENİZ SEKİ
    Böyle gelmiş böyle geçer, Kim o gözlerindeki yabancı, Kop gel günahlarından

DEMET AKALIN
    Aşkın açamadığı kapı, Senin anan güzel mi

DELİYÜREK
    Deli yürek, Deli yürek(bağlama), Deli yürek (enstrümental), Deli zeybek, Haydarinna, Kaval açışı ve Yiğidi gül ağlatır, Yusufu Kaybettim

DAVUT GÜLOĞLU
    Canıma yetensin, Sarılsamda, Yalan, Katula Katula, tak tak

ÇILGIN SEDAT
    Aşkım Aşkım, Bir daha mı tövbe, Şaka niyetine, Sultanım, Terk ettim seni, Aşk kitabı, Delikanlı gibi

ÇIĞLIK
    Sen benden gittin gideli, Usul usul

ÇETİN ÇETİNKAYA
    Aşkım, Belalım, İhliebedich

ÇELİK
    Afedersin, Aşkı ferman, Ayrılık, Ayrılık deme bana, Bu şehirde, Cezalısın, Cici kız, Cici kız alemde, Dilberim, Dongi dongi, Doyamadım gözlerine, En Sevdiğim Olurmusun, Gariban, Gidişin olmasa, Güle güle, Hayra yormak zor, Hercai, İki satır, İnci, Kıyamam, Kim daha çok seviyor, Komşu kızı, Meyhaneci, Nazına ölüyorum, Otobüs, Öyle bir geçer zaman ki, Selam söyle, Sen yoluna ben yoluma, Sevdan gözümün bebeği, Silinmeyen hatıralar, Sorma, Takılmış plak gibisin, Töre, Tövbe, Varmı be, Yaman sevda, Yol, Yüce Atatürk

ÇAĞRI GÖZTEPE
    Aşk, Gurbet, Senin için, Vermem seni kaptırmam

COŞKUN SABAH
    Aşığım sana, Hatıram olsun, Okyanus

CENGİZ İMREN
    Bitanem, Bilseydim, Vur beni

CANKAN
    Aman aman, Aşk yoldaşımsın, Bebeğim, Belalım, Bıldırcınım, Hani nerde, Hoşçakal, İbret olsun, Islak ıslak, Küpeli Kız, Pisi pisi, Unutuldun, Ver ver, Ya Bana Gel, Yar yar, Yemin ettin

CANDAN ERÇETİN
    Merak ediyorum, Ağlıyormusun, Aklım almıyor, Anlatma sakın, Annem, Arada bir, Aşkı ne sandın, Bahane, Bana güven, Ben böyleyim, Bensiz, Bir yangının külünü, Canı sağolsun, Çapkın, Dayan, Dünya durma, Dünya hali, Gamsız hayat, Geri Dönemem, Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, Her aşk bitermiş, İster sallan gez, Melek, Mühim değil, Neden, Olmaz, Onlar yanlış biliyor, Parçalandım, Saçma, Sevdim sevilmedim, Sitem, Sonsuz, Söz vermiştin, Şehir, Unut Sevme, Vakit varken, Yalan, Yapayalnız, Yaşıyorum, Yüksek yüksek tepelere, Elbette, Hayranım sana

BÜLENT ERSOY
    Biz ayrılamayız, Hani bizim sevdamız, Köyümün yağmurları

BURÇİN
    Allahın emri, Çiçeğim, Elmalı, Gurbet, Sen en doğru yanlışımsın, Seni seviyorum

BEST OF ZEYBEK
    Harmandalı, Koca konak, Kadı zeybeği, Muğla zeybeği, Arap zeybeği, Kurumeşe zeybeği, Tavaş zeybeği, Kerimoğlu, Çökertme, Çekemedim akçe kızı, Aydın harmandalı, Kırmızı Buğday, Et Aldım, Şu köyceğiz yolları, Kordon zeybeği

BEYAZ
    Gemilerde Talim var, Medilimde gül oya, Yüksek yüksek tepelere

BORA ÖZTOPRAK
    Seni seviyorum, Akdeniz gecelerinde

BURAK KUT

Askerliğin efkarı, Bebeğim, Benimle oynama, Nerelere gideceğim, Sonu geldi, Tahtalara vur

BURCU GÜNEŞ
    Alışmak, Ay şahit, Biz aşkı meleklerden çaldık, Coğrafya, Çile bülbülüm, Kulun olayım, Ne olacak, Sahilden, Sahilden(dance vers.), Selvi boylum, Son mektup, Tılsım, Uyan, Uzağına düştüm, Yakışır, Yansın geceler

ASMALI KONAK

Ay batırdım pencerende, Belalım, Belalım(versiyon2), Bir umut, Böylesi aşk, Kul, Masal

AYKUT KUŞKAYA

Allah sorar, Allahım, Dünya hali, Geceler, Ne olur anla, Selam, Selam(Enst.), Şöyle garip, Şöyle garip bencileyim, Yakarış, Yarimsin

AYSU BAŞAR
    Unut unutanı, Bana geri dön

BERDAN MARDİNİ
    Ağlama, Aman aman, Arkamdan ağlama, Aşığım aşık, Delinin tekiyim, İstanbul akşamları, Sen var ya sen, Senden çocuğum olsun, Senden Çocuğum Olsun(enstrümental)

BERKSAN
    Alıp başımı, Allahım, Çilek, Esirinim, Fıstık, Gelincik, Kaldım böyle, Kıpır Kıpır, Kum saati, Muhtacım, Naz naz, Olsun, Unutamam, Yalnızgezen, Kıyamadığım

İstersenizz Devamı Gelecek ona göre :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    isteriz tabiki, bay paylaşım adamı...

...
Toplam Hit: 2210 Toplam Mesaj: 2