Seri Portlu Notebook İzmirden Satılıktır
-
arkadaşlar ilan sahibinden.com da yayınlanıyor almak isteyen resimlerine bakabilir veya buradan iletişme geçebilir
-
arkadaşlar ayrıca elimde vestel d154 ng modeli var bunuda satıyorum ilanlarımın içersinde görebilirsiniz. onu 180 yazmıştım ama tahribattaki arkadaşlar almak isterse 150 den veririm bilginize.. anakart sorunu var
-
Kötülemek Gibi Olmasında Seri Porttan Bi Çacık Olmaz 8 $ Usbden Seri Porta Çevirmek. Seri Port Üzerinden Satamazsn Bilgine.
-
Hacı bu milattan önce kalma, Öğretmenler not girmek için falan kullanabilir anca.
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Kötülemek Gibi Olmasında Seri Porttan Bi Çacık Olmaz 8 $ Usbden Seri Porta Çevirmek. Seri Port Üzerinden Satamazsn Bilgine.
-----------------------------hocam digital cinema serverlarına o şekilde bağlanamıyorsun.. ihtiyacımız olsa kesin aldırtırdım :)
hayırlı satışlar.
-
evet arkadaşlar yazmışsınızda ilan içeriğinde zaten yazıyor elekktronikçiler ve fabrikalar için diye usb porttan kullanamıyorsunuz rs 232 yi . ayrıca illa onlar alacak diye değil herkes alıp kullanabilir ayrıca notebook için bile gayet iyi fiyat 150 tl bedava yani