folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Seri Portlu Notebook İzmirden Satılıktır

Seri Portlu Notebook İzmirden Satılıktır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

arkadaşlar ilan sahibinden.com da yayınlanıyor almak isteyen resimlerine bakabilir veya buradan iletişme geçebilir

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayar-seri-portlu-notebook-kacirilmaz-elektronikciler-ve-fabrikalar-ic-35347652/detay

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

arkadaşlar ayrıca elimde vestel d154 ng modeli var bunuda satıyorum ilanlarımın içersinde görebilirsiniz. onu 180 yazmıştım ama tahribattaki arkadaşlar almak isterse 150 den veririm bilginize.. anakart sorunu var

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Kötülemek Gibi Olmasında Seri Porttan Bi Çacık Olmaz 8 $ Usbden Seri Porta Çevirmek. Seri Port Üzerinden Satamazsn Bilgine.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Hacı bu milattan önce kalma, Öğretmenler not girmek için falan kullanabilir anca.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Kötülemek Gibi Olmasında Seri Porttan Bi Çacık Olmaz 8 $ Usbden Seri Porta Çevirmek. Seri Port Üzerinden Satamazsn Bilgine.

-----------------------------

hocam digital cinema serverlarına o şekilde bağlanamıyorsun.. ihtiyacımız olsa kesin aldırtırdım :)

hayırlı satışlar.

İpimle kuşağım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar yazmışsınızda ilan içeriğinde zaten yazıyor elekktronikçiler ve fabrikalar için diye usb porttan kullanamıyorsunuz rs 232 yi . ayrıca illa onlar alacak diye değil herkes alıp kullanabilir ayrıca notebook için bile gayet iyi fiyat 150 tl bedava yani

Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 6