folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Serial Key Kullanımı

Serial Key Kullanımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

arkadaşlar selamlar

bnm orijinal bir oyunum var steam üzerinden oynuyorum ve bir arkadaşım bunu kendi bilgisayarına da kurmak istiyor.. kendi oyunumda sıkıntı yaşamak istemiyorum ve başka bilgisayar kurma duruımununda böle ucuz olduğunu sanmıyorum orijinal olmasının bi anlamı vardır yani diye düşünüyorum..

aynı keyi kullandığımız zaman yükleme şansı varmı oyunu ? eğer yüklerse bnm oyunumda sıkıntı olur mu? ya da aynı anda açarsak oyunu sıkıntı çıkma gibi durumlar meydana gelir mi?

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Aynı hesap sorun çıkartıyor başka pc'de açtığında steam, ama key olayını denemedim ondada muhtemelen ID gibidir tek kullanımlıktır diye düşünüyorum çünkü steam onu düşünmüştür gibime geliyor :|

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Steam'i onun bilgisayarına kurarak download edebilirsiniz fakat oyunu açması için login olması gerekecek. Login olduğu acc'a bağlı olarak o oyun yoksa çalıştırmayacaktır. Torrent kullanıp indiriversin ya da beklesin yaz indirimleri geliyor %75-90 arası inince alsın. Aynı key'i iki farklı acc'a kullanamazsınız salak değil steam. LOL

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

oyun zaten empire total war bn bayılsam da pek populer değil 20 -30 lira bişey ollması lazım =)

Zugzwang
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

NigraSilva bunu yazdı:
    -----------------------------

Steam'i onun bilgisayarına kurarak download edebilirsiniz fakat oyunu açması için login olması gerekecek. Login olduğu acc'a bağlı olarak o oyun yoksa çalıştırmayacaktır. Torrent kullanıp indiriversin ya da beklesin yaz indirimleri geliyor %75-90 arası inince alsın. Aynı key'i iki farklı acc'a kullanamazsınız salak değil steam. LOL

bir de işin açığı kullanamadığını görmesini istiyorum ama şimdi o açınca bnm oyunum kapanıcaksa falan ondan korkuyorum steam buna olmadı desin görim de bn haklı çıkayım istiyorum =)))

Zugzwang
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

zndmn bunu yazdı:

bir de işin açığı kullanamadığını görmesini istiyorum ama şimdi o açınca bnm oyunum kapanıcaksa falan ondan korkuyorum steam buna olmadı desin görim de bn haklı çıkayım istiyorum =)))

Dediğim gibi hocam çalıştırmaz onun steam acc'ı ile. Ha illa garanti olsun göreyim diyorsan al boş bir account hazır senin PC'de kurulu oyun nasılsa login olup onunla açmayı dene oyunu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

NigraSilva bunu yazdı:

Dediğim gibi hocam çalıştırmaz onun steam acc'ı ile. Ha illa garanti olsun göreyim diyorsan al boş bir account hazır senin PC'de kurulu oyun nasılsa login olup onunla açmayı dene oyunu.

hocam denedim evet haklısın oyunu açamıyorum başka hesapla.. çok teşekkür ettim

Zugzwang
Toplam Hit: 950 Toplam Mesaj: 7