Şeriat Caddesi!
-
http://img53.imageshack.us/img53/2069/dsc00569uc2.jpg
Arkadaslar bugün 17,30 sularında bizim ora yani Sultanbeyli'de çektigim bir foto...Biraz daha yukarısında duvarlara yazılan arapca yazılar felan var...
Sadece fikrinizi ögrenmek istedim bu konu hakkında.
-
cumartesi günü ankarada çekilen fotolar iyi birer cevap olacaktır herhalde..
-
Türkiyede tahribat gibi her türlü düşünceye ve inanca açık bir ülke nede olsa tabi aşırıya kaçmadan...
-
ya nesi var zibidinin biri yazmış işte, yazıyla işmi olur aq bende yazıyım Sikilmiş Caddesi bunu ciddiye alan olurmu? bu şeriat caddesinide ciddiye almamak lazım
-
sadece bir yazıyla kalsa kimse siklemez tabiki ama bayagı abarttılar...o caddeyi harbi seriat caddesi yapmıslar.gecerken kendımı iran'da gibi hissediyorum...bayagı yazı felan var ...
-
Sultanbeyli, yenidoğan öyle dincilerin olduğu yer. Ben şahsen bası açık bayan bile göremedim 10 aydır sultanbeylinde.
-
Evet la bu sultanbeyliden bende bir kere geçmek zorunda kaldım :S hep cüßßeliler falan dola$ıor :S
-
cw nin makinalar sultanbeylideymiş
-
evet önde bi cübbeli arkada 4 hatun(karıları) !
bunu harbi harbi gördüm ...adam resmen sıralamış ya ...
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
Evet la bu sultanbeyliden bende bir kere geçmek zorunda kaldım :S hep cüßßeliler falan dola$ıor :S
-----------------------------Ne alaka amk. Adam mı yiyorlar, gece gece kopardın beni =)
-
akm şimdi konuyu cübbeye sarığa şettirmeyelimde :D ne bileyim izlenimlerim onu gösterdi. genelde o tarz adamlar vardı :S yani ya benim $ansıma o tarzları geldi ya da gerçekten öLe bi yer:D hem öle bi yerse ben adamlar öcü demiorum :D sadece orda o tarz adamlar var diorum cart işte :S ba$ım çatlıor aq :( ii geceler herke$e :P
Toplam Hit: 1423 Toplam Mesaj: 11