Sertifikalı E-Ticaret Uzmanlık Eğitimi
-
Dijital Usta Projesi, Trendyol tarafından TOBB ve Habitat Derneği ortaklığında hayata geçirilen, gençlere yönelik kapsamlı bir eğitim programıdır. Proje, lise mezunu, üniversite mezunu veya üniversite öğrencisi olan gençleri e-ticaretin geleceğiyle buluşturmayı amaçlıyor.
Dijital Usta, gençleri dijital ekonomide aktif bireyler haline getirmeyi, e-ticaret alanında gerekli bilgi ve becerilerle donatmayı ve katılımcıları sektörün olanaklarına yönlendirmeyi hedefliyor.
Çevrenizin işine yarayabilir. Ücretsiz ve iş görür bir eğitim.
dijitalusta net site adresi
-
Eyvallah
-
teşekkürler
-
Ben dinlemek istemiyorum hızlı aksın istiyorsanız console ekranında "top" kısmında vimeo seçin sonra bu kodu yapıştırın hızlı akacak 4 de stabil tamamlandı geliyor. 16 çektim patladı :D vşdemo seçtikten sonra kodu yapıştırın enter basın player oynatın hepsi bu kadar.
(function() { const video = document.querySelector('video'); if (video) { // Videoyu 4 kat hızlandır (İstersen 3.0 veya 5.0 yapabilirsin) video.playbackRate = 4.0; console.log("🚀 Video başarıyla 4 kat hızlandırıldı!"); // 🔥 VİDEO BİTTİĞİNDE OTOMATİK SONRAKİ SAYFAYA GEÇME FONKSİYONU video.onended = function() { console.log("🎉 Video bitti! 'Tamamla' butonuna tıklanıyor..."); // Sitedeki LearnDash "Tamamla" butonunu bulur const nextButton = document.querySelector('.learndash_mark_complete_button, #learndash_mark_complete_button, .ld-button-success'); if (nextButton) { nextButton.click(); } else { // Eğer buton ismi farklıysa sayfadaki içinde "Tamamla" geçen butonları dener document.querySelectorAll('input[type="submit"], button, a').forEach(btn => { const text = btn.value || btn.innerText || ""; if(text.includes("Tamamla") || text.includes("Complete")) { btn.click(); } }); } }; } else { console.log("❌ Video şu an bulunamadı. Videonun başladığından emin olun."); } })();