folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Server 2003 Görünümünü Nasıl Xp Gibi Yapabilirim.

Server 2003 Görünümünü Nasıl Xp Gibi Yapabilirim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sefilhakan
    sefilhakan's avatar
    Erkek

selamün aleykü arkadaşlar. server 2003 enterprise edition kuracam ama ara yüzünü xp gibi yapmak sitiyorum. bunu nasıl yapacağımı bilen varsa çok makbule geçer valla.

Şu dumanlı doruklarda boz şahinler uçmaz gayrı. Gözelerden ağu çıkar alperenler içmez gayrı....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Start>Run>services.msc yazıosun

servisler penceresinden Themes'i Buluosun sağ tuş properties diosun...

Startup type : Automatic

Sonra hemen altından start tuşuna tıklıyorsun ve bekliyorsun.. Servis çalışmaya başlıyor..

Masaüstüne Sağ tuş properties diyorsun. Theme'den Microsoft Xp Theme'yi Seçiyorsun ve OK diyorsun..

Al sana doğan görünümlü şahin :P Pardon Xp görünümlü 2003..

Yalnız 2003'ün asıl özelliği sistemin performansını yiyecek herşeyden kaçınıp performansın hizmetlere verilmesidir..

Biz Xpde Themaları kapatıoruzki hızlı çalışsın die sen ne die 2003 de thema acmaya calışıyorsun anlamadım :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sefilhakan
    sefilhakan's avatar
    Erkek

çok sağolasın valla. çok makbule geçti. ben 2003 evde kullanacam. klasik windows görünümü de uyuz ediyor beni napiyim.

Şu dumanlı doruklarda boz şahinler uçmaz gayrı. Gözelerden ağu çıkar alperenler içmez gayrı....
Toplam Hit: 1521 Toplam Mesaj: 3