Server Kurulumu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek
    s.a beyler
    Bir domain alıp hostuda kendi bilgisayarımdan sağlamak istiyorum bilgisayar elimde war ve sadece o iş için çalışacak site php olacak o yüzden linux mu linuxa hangisi? yoksa windows server 2003 sp3 mü kurayım ?Bunların yönetimi hakkında bilgi werecek site veya arkadaşlar warsa yardımlarını bekliyorum.İyi günler.

Selametle...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hugo bende merak ediyorum hacı admin@webteknigi.com ekle msn a yardımlaşırız...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek
    Ekledim.Yardımlaşırız eyw.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek
    doğuhan sen bu işi bildiğine eminmisin a.q iis yi kuramayan adam linuxumu kuracak güldürme a.q beni git işine bilmiyon sus bari.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek
    şşşşşş tarikattt yok mu bilenn ?ulan hack desek yığılma olurdu.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    CentOS 4.3 kur
    üstüne apache 1.3.36
    mysql 4.1.20 kur taş gibi

1-2 de ddos engellıyıcı yazılımlar kur.tamamdır.

dersenki ben linux denen zımbırtıdan anlamam.Bul bi yerden ms server 2003 cd si.Makınana yukle.taş gibi..

Sonra telekomdan bu makınaya 2 sabit ip al.Domaının ns lerı olarak bu ip leri tanımla tamamdır ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    eger çok fazla ugraşmadan deneme amaclı birşey kurucaksan 2003
    üzerinde php tanıtmak kolay bir ara yazmıştım foruma olmadı özelden bana ulaş.... linux için CentOs demişler gayet ideal bir tercih ama grafiksel yönetim yok sonradan kendin kurabilirsin ama server için gerek yok... tercihim serverlar konusunda çok bilgin yoksa windows2003 kur en azından kurcalıya kurcalıya çözersin yok biraz bilgin var ve linuxta kullanmışsan CentOs yada herhangi bir linux(not bazı dagıtımlarda paket olarak herşeyi otomatik kurabiliyorsun secmeden önce bir bak)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mndrk
    mndrk's avatar
    Erkek

Win NT Server Kurmani Tavsiye Ederim. Daha Sonra Bir Sabit IP'e Ihtiyacin Olacak Bundan Sonra 21. Port'unu Acman Lazim ( Modemden ) Verecegin Hizmete Karsilik Acman Gereken Bir Kac Port Olacak. Daha Sonra NT Serverlarda Zaten Veri Tabani Eklemesini Bilmen Gerekiyor iStersen Mysql De Kasa Bilirsin :)

Anlamadim Dersen Linux'e Gececen Kurulum Esnasinda paketleri Yuklerken Hngi Paketi Yüklediigni Bileceksin. Apache + Mysql Phpmyadmin. Bu paketler Oncelikli. Boyle Anlatmayla Olmaz Kur Isin Bi Kulagindan Tut Yaz Cevap Verecek Adam Cok.

Toplam Hit: 2399 Toplam Mesaj: 9