Server Kurulumu?
-
s.a beyler
Bir domain alıp hostuda kendi bilgisayarımdan sağlamak istiyorum bilgisayar elimde war ve sadece o iş için çalışacak site php olacak o yüzden linux mu linuxa hangisi? yoksa windows server 2003 sp3 mü kurayım ?Bunların yönetimi hakkında bilgi werecek site veya arkadaşlar warsa yardımlarını bekliyorum.İyi günler.
Selametle...
-
hugo bende merak ediyorum hacı admin@webteknigi.com ekle msn a yardımlaşırız...
-
Ekledim.Yardımlaşırız eyw.
-
Removed...
-
doğuhan sen bu işi bildiğine eminmisin a.q iis yi kuramayan adam linuxumu kuracak güldürme a.q beni git işine bilmiyon sus bari.
-
şşşşşş tarikattt yok mu bilenn ?ulan hack desek yığılma olurdu.
-
CentOS 4.3 kur
üstüne apache 1.3.36
mysql 4.1.20 kur taş gibi
1-2 de ddos engellıyıcı yazılımlar kur.tamamdır.
dersenki ben linux denen zımbırtıdan anlamam.Bul bi yerden ms server 2003 cd si.Makınana yukle.taş gibi..
Sonra telekomdan bu makınaya 2 sabit ip al.Domaının ns lerı olarak bu ip leri tanımla tamamdır ;) -
eger çok fazla ugraşmadan deneme amaclı birşey kurucaksan 2003
üzerinde php tanıtmak kolay bir ara yazmıştım foruma olmadı özelden bana ulaş.... linux için CentOs demişler gayet ideal bir tercih ama grafiksel yönetim yok sonradan kendin kurabilirsin ama server için gerek yok... tercihim serverlar konusunda çok bilgin yoksa windows2003 kur en azından kurcalıya kurcalıya çözersin yok biraz bilgin var ve linuxta kullanmışsan CentOs yada herhangi bir linux(not bazı dagıtımlarda paket olarak herşeyi otomatik kurabiliyorsun secmeden önce bir bak) -
Win NT Server Kurmani Tavsiye Ederim. Daha Sonra Bir Sabit IP'e Ihtiyacin Olacak Bundan Sonra 21. Port'unu Acman Lazim ( Modemden ) Verecegin Hizmete Karsilik Acman Gereken Bir Kac Port Olacak. Daha Sonra NT Serverlarda Zaten Veri Tabani Eklemesini Bilmen Gerekiyor iStersen Mysql De Kasa Bilirsin :)
Anlamadim Dersen Linux'e Gececen Kurulum Esnasinda paketleri Yuklerken Hngi Paketi Yüklediigni Bileceksin. Apache + Mysql Phpmyadmin. Bu paketler Oncelikli. Boyle Anlatmayla Olmaz Kur Isin Bi Kulagindan Tut Yaz Cevap Verecek Adam Cok.
Toplam Hit: 2399 Toplam Mesaj: 9