folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Server Ve Bilgisayar Toplama Ödevi [Yardım]

Server Ve Bilgisayar Toplama Ödevi [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Hocalar şimdi öncelikle ödevi açıklayayım yardım eden olursa sağolsun şimdiden. Ödev:

1. adım: 20 bilgisayardan oluşan bir bilgisayar labaratuvarı kurulacak ve bu labdaki bilgisayarların parçalarını biz oluşturuyoruz. Yani internetten araştırıp toplayacaz. Her bir parçanın fiyatıyla birlikte liste şeklinde yazılması gerekiyor bi word dosyası içinde. Bu 2O bilgisayar haricinde bir de bu lab'a serverlık edecek bir tane server toplanması gerekiyor aynı şekilde fiyatlarıyla birlikte liste halinde yazılması gerekiyor.

2. adım: Bu lab için kullanılacak ağ malzemelerini(kablo, switch, hub,vs. ne gerekiyorsa) aynı şekilde liste halinde yazmamız gerekiyor.

3. adım: Bu labda kullanılacak bilgisayarların ve serverin üzerinde çalışacak yazılımları liste halinde yazmamız gerekiyor.

Şimdiden teşekkürler. Selametle...

Not: Para sınırı yok ve dolar cinsinden olması lazım fiyatların. Sınır yok diye de abartmamak lazım makul fiyatlara bir okul labaratuvarı toplamamız gerekiyor.

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

20.000 TL'ye sağlam bişey yaparsınız diye düşünüyorum . Toplu alım yaparsan fiyat bi hayli düşer. Selametle . Kolay gele...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:
    -----------------------------

20.000 TL'ye sağlam bişey yaparsınız diye düşünüyorum . Toplu alım yaparsan fiyat bi hayli düşer. Selametle . Kolay gele...

ödev demiş :D sanal toplayacaklar

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Anakroniq bunu yazdı:

Hocalar şimdi öncelikle ödevi açıklayayım yardım eden olursa sağolsun şimdiden. Ödev:

1. adım: 20 bilgisayardan oluşan bir bilgisayar labaratuvarı kurulacak ve bu labdaki bilgisayarların parçalarını biz oluşturuyoruz. Yani internetten araştırıp toplayacaz. Her bir parçanın fiyatıyla birlikte liste şeklinde yazılması gerekiyor bi word dosyası içinde. Bu 2O bilgisayar haricinde bir de bu lab'a serverlık edecek bir tane server toplanması gerekiyor aynı şekilde fiyatlarıyla birlikte liste halinde yazılması gerekiyor.

2. adım: Bu lab için kullanılacak ağ malzemelerini(kablo, switch, hub,vs. ne gerekiyorsa) aynı şekilde liste halinde yazmamız gerekiyor.

3. adım: Bu labda kullanılacak bilgisayarların ve serverin üzerinde çalışacak yazılımları liste halinde yazmamız gerekiyor.

Şimdiden teşekkürler. Selametle...

Not: Para sınırı yok ve dolar cinsinden olması lazım fiyatların. Sınır yok diye de abartmamak lazım makul fiyatlara bir okul labaratuvarı toplamamız gerekiyor.

e hoca buraya niye yazıyonki bissürü site var anakart kasa ekran kartı power ram monitör nevarsa bak listeye yaz ne kolay ödevmiş aq

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

ödev demiş :D sanal toplayacaklar

bkz : http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=sanal%20para&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=821

üstüme gelmeyin saçmalıyor olabilirim :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

http://www.penta.com.tr/misc/pchesap.asp

burdan bilgisayarı toplarsın.

http://www.snc.com.tr/sys.asp

burdanda serveri toplarsın. kalan parçalarıda kendin bul artık. kolay gelsin

Toplam Hit: 1759 Toplam Mesaj: 6