Server Yardım Lütfen..
-
Arkadaşlar şimdi işyerindeki bir bilgisyara server kuracağım.
Bu server bir ip cameradan aldığı görüntüyü kendisinde sonra diğer dış ortamdaki servere aktarma istiyorum yani bir nevi iş yerindeki bilgisyar köprü görevi görücek bu iş için serveri naıl kurmam gerek.Anlamayan varsa daha detaylı resimli şekilde anlatabilirim.Şimdiden teşekkürler.
ip cameradan görüntüyü alıcak diğer dış ortamdaki servere aktarıcak.Bunun sebebi ise iş yerindeki modemi aşamamam
-
ip kameradan internete yayı yapman için server pc ye tcp/ip desteği veren bir dvi kart alman lazm yada programlarla mas üstünü internete verirsin masüstündede sadece kameraların şeysi durur benm bildiğim kadarıyla bu böyle yani
-
ip kameradan alınan görüntü ip kameranın programı (izlendiği programın oldugu pc) kaydoluyor.sen bu görüntüyü network yolu ile başka bir pcye aktarmak istiyorsun.bunun için server işletim sistemi kurmana gerek yok.windows xp de görür
yapman gereken kameraların kayıt edildiği pcye ağ sürücüsü olarak uzaktaki bir bilgisayra aktarmak.
bunun içinde uzaktaki bilgisayrın, kameralrın oldugu bilgisayra vpn benzeri bir yontemle bağlanmış olması gerekiyorki bunu otomatik yapsın.
yada
camera programını uzaktaki bir bilgisayr kur başka bi yerdeki
sora kameralara uzaktan bağlan.bunun için kameralrın bağl oldugu router da yönlendirme yapman gerekiyor.(port açmak) daha sora programı uzak bilgisayrda çalışıtırp kameraları izlerken hem izle hem kaydet seçeneğinden.hem izleyip hemde uzaktan kayır yapbilrsin bunun içn başında durmanada gerek yok.birkere başlatıp bırakabilrsin.bu iki networkude yavaşlatacaktır bilgine.
sorununn çözümü olmassa daha detaylı anlatırsan yapcak bişeyler herzamn vardır.sistemin hakkındada ayrıntılı bilgi yazarsın
-
bide yazdıgınızı takip edinbe gözünü seviyim ya...... sonra ota boka konu açıp bidaha ugramıyorsunuz konuya
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
bide yazdıgınızı takip edinbe gözünü seviyim ya...... sonra ota boka konu açıp bidaha ugramıyorsunuz konuya
-----------------------------Kardeşim kesinlikle sana katılıyorum ancak belkide okumuş ve işlerini halletmiştir.Formu kirletmemek içinde :) bir daha yazmamıştır.
Benim düşüncem polanna düşüncem :) ii geceler