folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Serverda Videoya Gömmeden Altyazı Ekleme

Serverda Videoya Gömmeden Altyazı Ekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Bazı indirdiğim filmlerde dizilerde şunu gördüm.

Dizinde altyazı dosyası yok gömülü altyazı yok. Videoyu açınca ingilizce altyazılı gösteriyo.

Türkçe altyazıyı atınca ingilizce olan gidiyo. Sağ tık--> altyazılar da ingilizce altyazı yine görünüyo.

Nasıl oluyo bu?

Benim istediğim şu:

Servera attığım dosyaları oynatırken böyle bi olay.

Altyazıyı gömmeden altyazı ekleme.

Nasıl yapabilirim?

Edit:

"softsub filme gömülen altyazının kapatılabilmesine, manipüle edilebilmesine, hatta program yardımıyla temelli kaldırılabilmesine ya da çıkartılabilmesine ve harici bir altyazının görüntülenebilmesine olanak sağlayan bir altyazı entegrasyon tekniği."

Biraz araştırırken buldum olay buymuş.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

mesela media player yada kodekler ile izlerken alt yazi dosyasini aynı klasöre atinca çalışıyor aynı sistemi hosta da yapinca çalışacagini düşünüyorum

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Bu konuda desteği olan flash playerlar var. ted.com da mesela kaç dilde altyazı oluyo. Kullandıkları playerı araklayabilio musun ona bak..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Bu konuda desteği olan flash playerlar var. ted.com da mesela kaç dilde altyazı oluyo. Kullandıkları playerı araklayabilio musun ona bak..

Aha aradığım tam da buydu hocam:D  Araştırıyorum şuan. Bilen biri anlatırsa çok iyi olur

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Bunu destekleyen playerlar var. Yada plugin biçiminde birşey olması gerek. Hatta arkadaşın dediği gibi ted.com un playerını incele. belkide plugin ile (kaçıncı saniyedeyse o sırada orada altyazı göster gibi bir eklenti yapmışda olailbirler) yapmışda olabilirler.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

mkvmerge GUI

Toplam Hit: 661 Toplam Mesaj: 6