Serverlar Arası Dosya Transferi?
-
merhaba arkadaşlar,
benim bir sorum olacak. FTP işlemlerini yapabileceğiniz php scriptler var piyasada. bunlar server ve client (sizin bilgisayar) arasında bağlantı sağlıyor. Serverlar arası bağlantı sağlanabilir mi?
Şimdi asıl ÖNEMLİ nokta şu: bir php script yazarak dosyayı direk olarak yazma hakkımız olan bir server"a download! ettirtemez miyiz?
Ben biraz araştırma yapıyorum şu anda fikri olan yazsında şu işi çözelim.
Eğer böyle bir script oluşursa ciddi ciddi dehşet-ül vahşet bişi olur.
belki biraz daha kodlamayla rapid dosyaları otomatik olarak serverımıza indirtebiliriz. veya çok büyük dosyaları erişimimizin daha hızlı olduğu server"a aktartabiliriz. Ne bileyim birçok şey yapılabilir hayal gücünüze göre. -
güzel bir düşünce sanırım senin dediğine benzeri (tam bilmiyorum) cpanelli hostinglerin fantastico bölümündeki scriptler için kullanılıyo. orda yüklemek istediğin scriptin üzerine geliyorsun ve direk scriptin sayfasına yönlenip otomatik olarak kurulum yapıyo yada ben öyle olduğunu düşünüyorum.ama bu işin uzmanları ne der bilmiyorum.
-
acaba diyorum bu çok gereksiz uyduruk saçma bir fikir mi ki kimse ilgilenmiyor??
Herkes aşmış heralde bu tip mevzuları bişey söylemeye gerek duymuyor. yoksa kimsenin bir fikri yok da ondan mı cevap verilmiyor.
herneyse,
vesselam -
Bu tarzda scriptler mevcut..
Hatta artik farkli paketler olarak satilmiyorlar webftp lerin icerisinde sub olarak geliyorlar..
Ornegin sana tavsiye efebilecegim mywebsystems.com un web_ftp si mukemmeldir.. Bunu nulled olarak bulabilirsin.. Bu script ile web uzerinde pek cok ftp islemi yapabilecegin gibi baska bir server daki ftp dosyasinin adresini vererek oradan kendi server ina download edebilirsin..
birde sadece server 2 server transfer icin kulladigim bir program var.. adi sst bunuda hotscriptsden bulabilirsin.
ama 2 cisi ile ugrasmaktansa, kurulumu zaman aliyor. birincisini tavsiye ederim onda automatic installation var..
kolay gelsin. -
denizhan bahsettigin scriptlere bakacagim. saol.
Toplam Hit: 1197 Toplam Mesaj: 5