Service Pack 3 Sorunu
-
Arkadaşlar pc ye Sp 3 lü xp kurdum ve webcam driver ını kabul etmedi sp 1 veya 2 gerektiğini söylüyor ne yapmam gerek illede sp2 mi kurayım basit bir alternatif yolunu bilen var mı ?
-
hocam bnde sp3 kurdum öle bişi olmadı ama önce sp2 vardı tüm driverlar kuruluydu snra 3 e geçtim öel bi dene yapamassan.
-
driver güncel mi?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------driver güncel mi?
-----------------------------
hyr hocam hatırlattığın iyi oldu , webcam ın markası pegasus 3 er taneden 6 led i var , modelini bilmiyorum .. ayrıca bendede öncedne sp2 kuruluydu ve tüm driver lar vardı güncel driver'ını kursak sorun gider mi dersiniz ? -
ups :|
-
driver güncellemeyi denedin mi peki?
-
senın driver da sorun olabilir bendede sp3 var ama herhangi bir hata vermedi webcam yüklerken her driver yüklendi :)
-
Bende de aynısı olmuştu. SP3 yüklemiştim ardından SkyStar 2 tv kartının programını yükleyecekken uyarı verdi. Size tavsiyem formattan sonra legal xp ile illegalliği kaldırın, daha sonra tüm programlarınızı yükledikten sonra sp3 ü en son yükleyin.
-
arkadaslar bendede aynı sorun var sp2 kurulu ıken tum drıverlar tamdı sp3 kurdum ses ve web camı tanımadı sesı cd sınden hallettım de
web camı sp2 deyken ınt ındırdıgım drıverı kruyorum sp1 veya sp2 ıstıyo ne yapmam gerek
web cam pegasus pc-2008 modelı 3-3 led lı