Service Pack 3 Yükledikten Sonraki Hatalar | Yardım.
-
Bilgisayarıma servis pack 3 kurduktan ve güncellemeler yaptıktan sonra MSN ye tıkladığımda şöyle bişe çıkıyor karşıma.

İptal ettiğim zaman çıkan uyarı kapanıp MSN em açılıyor. Ama tamamı tıkladığım zaman şöyle bi uyarı veriyor.

Hacılar hocalar ben bundan nasıl kurtulurum bi programı v.s. varmıdır yardım lütfen sinir bozucu bişey.
@öyle konu başlığı olmaz hoca !
-
msn i yeniden kur
-
dosyaların yeri değişmiş (= yeniden kurarsan msn yi düzelir (=
-
Konuyu açmadan önce tekrar kurdum ama hata devam etti.
-
eğer msn in düşüğü ise yükseğini kur
-
muhtemelen msninde kalkmıyorsun kayıt defterine gir msnle ilgili kayıtları sil
windows başlangıç programlarında msn i kapat reset at sonra msn i kaldır yeniden kur düzelecektir
dur anlatayım sanırım bu sp3 le alakalı değil sen tempin içindeki msn dosyasınısilmişsin aynı şey başıma windvd8 de de gelmişti
çalıştır/regedit de düzen / bul/ msnmsgr.exe 1 sanır gelecek C:\PROGRA~1\WI1F86~1\MESSEN~1\msnmsgr.exe bunu sil
sonra tekrar başlat çalıştır yap msconfig yaz başlangıç sekmesine tıkla msnmsgr seçilidir onu de aktif en onada okle
reset at msnni kaldır tekrar kur
kalmıyosa bunları yap kalıyosa yeniden kur gitsin :D
-
sp3 ün çıkış amacı bu tarz hatalarla insanı bıktırıp bir üst işletim sistemine geçmesini sağlamak zaten. kaldır gitsin
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
sp3 ün çıkış amacı bu tarz hatalarla insanı bıktırım bir üst işletim sistemine geçmesini sağlamak. kaldır gitsin
-----------------------------Hatanın sp3'le alakası yok gözüküyor. Msn 8.5 sürümünden itibaren kurulum dosyasına da gerek duyuyor. Arkadaş rar'lı msn indirmiş onu çıkartmadan rar'da açıp çift tıklamış ve dosya temp'e çıkartılarak ordan çalıştırılmış. Msn daha sonra temp'teki kurulum dosyasını bulamayınca her defasında o dosyaya erişmeye çalışıp hata verdi. Bu sp3'ün değil msn'in salaklığından kaynaklanıyor.