Servis Point Ekran Kartı Garanti Rezaleti
-
Arkadaşlar selam,
Bundan 3 hafta önce ekran kartımdan garip bi ses gelmesi ve oyunlarda fps drop yememden ötürü kartı garantiye yolladım.Öncesinde video falan çekip mail olarak yolladım , sorunları belirten bi yazıyla destekledim.
Bugün servispoint'i aradım windows ortamında tüm portlardan görüntü alınmış cihaz sorunsuzdur diye bi cevap verdiler???
Yani 3 hafta boyunca ben aptal mıyım hdmi dvi portlarından görüntü almayi bilmeyecek kadar 😁
Kartı hb ile aldım , kart bana geldiğinde nasıl bi yol izlemem gerek gemileri yaktım aylarca bekleyebilirim 😁
Schwarz tarafından 04/Nis/19 14:30 tarihinde düzenlenmiştir -
senin güç kaynağı karta yeterince enerji veremediğinden dolayı böyle bir sorun yaşıyor olma ihtimalin nedir ?
-
yunusdogan bunu yazdı
senin güç kaynağı karta yeterince enerji veremediğinden dolayı böyle bir sorun yaşıyor olma ihtimalin nedir ?
seasonic prime 750w modelini kullanıyorum.Rx580 8gb ekran kartı , psu yeter artar bile 😁
Benim anlamadığım bu ne sokuk bi test servis raporunda win ortamda tüm portlardan görüntü alınmıştır kart sorunsuzdur ne aq insan bi benchmark testi yapar stress testi yapar , olmadı oyun oynar bakar yani , Bu şey gibi araç turbo çatlak sen kontağı çevirdin aracı 1 2 m götürdün tamam araç sağlam sorun yok gibi bişey
-
Schwarz bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
seasonic prime 750w modelini kullanıyorum.Rx580 8gb ekran kartı , psu yeter artar bile 😁
Benim anlamadığım bu ne sokuk bi test servis raporunda win ortamda tüm portlardan görüntü alınmıştır kart sorunsuzdur ne aq insan bi benchmark testi yapar stress testi yapar , olmadı oyun oynar bakar yani , Bu şey gibi araç turbo çatlak sen kontağı çevirdin aracı 1 2 m götürdün tamam araç sağlam sorun yok gibi bişey
Ancak hakem heyetine başvurup kartı performanslı kullanımlarda verim alamıyorum diyebilirsin.
-
İyice ekşisozluge dondu burası
-
yunusdogan bunu yazdıSchwarz bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Ancak hakem heyetine başvurup kartı performanslı kullanımlarda verim alamıyorum diyebilirsin.
ben 3 kere garantiye yolladım. aynı açıklama yapıldı. sorun bulunamadı yazılım atıldı. angut heriflere ben zaten cihazı yazılım atıp yolluyodum hiç mi onu da fark etmediler :D
en son hakem heyetine verdim bakalım 2 3 ay sürer diyorlar.
edit: cihaz akıllı telefon android.
joe_black tarafından 04/Nis/19 23:20 tarihinde düzenlenmiştir