folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Servise Giden Cihazımdaki Değişim

Servise Giden Cihazımdaki Değişim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,geçen günlerde hp servisiyle bir sorun yaşamıştım şikayet edilince tarafımı arayıp pc'yi evden aldırdılar.Ben sadece fan temizliği ve anakart temizliği istedim müşteri tesilcisi de bir kaç sorun daha söyleyin dedi resetleniyor mu filan dedi bende evetevet resetleniyor dedim.Ama pek karşılaşmadığım sorundu.Bugün hangi işlemleri gördüğünü öğrenmek için aradığımda fan değişmiş anakart değişmiş dediler.

Şimdi servisin yaptığı değişim daha mı iyi oluyor yani şöyle diyelim benim orijinal kartımla  aynı kartla mı değişmiştir acaba yoksa daha alt seviye mi? Yenigelen kartla eskisinin farkı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.

Anakart gibi temel parçanın hemen değiştirilmesi beni şaşırttı,çünkü önceden bir kaç markanın servisinden arkadaşlar parçalarının çalındığını yada 8 gb ramden 6gbye 4 gb ye düşmeler yaşandığını söylüyordu.Hp de böyle birşey söz konusu olabilir mi ?

Hp servisinde tanıdğı ya da çalışan var mı ? Bizim aleti kontrol edebilir mi ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ram düşme gibi bir imkan yok.. millet götünden sallamış.. servisin elinde aynı anakart varsa takar .. yoksa onun ayarında daha üst seviye bir anakart takma durumundadır.. NET

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

ram düşme gibi bir imkan yok.. millet götünden sallamış.. servisin elinde aynı anakart varsa takar .. yoksa onun ayarında daha üst seviye bir anakart takma durumundadır.. NET

Arkadaşın pc'si geçen 3 ay önce servise gitti geldi 8gb rame sahipti 4 gb oldu tekrar yolladı yetkisiz müdahele dediler sonra şikayet edilince dava açmaya hazırlandığımızı öğrenince kabul ettiler.Tekrar 8 gb ram oldu alet.Ne hikmetse.

rapidhacker550 tarafından 12/Eyl/14 11:59 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Arkadaşın pc'si geçen 3 ay önce servise gitti geldi 8gb rame sahipti 4 gb oldu tekrar yolladı yetkisiz müdahele dediler sonra şikayet edilince dava açmaya hazırlandığımızı öğrenince kabul ettiler.Tekrar 8 gb ram oldu alet.Ne hikmetse.

servisteki dallamanın hatasıdır.. şirket araştırıp geri dönüş yapmıştır.. böyle durumlarda ben ürünü kontrol edip teslim alırım..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

servisteki dallamanın hatasıdır.. şirket araştırıp geri dönüş yapmıştır.. böyle durumlarda ben ürünü kontrol edip teslim alırım..

Hangi servistesiniz?Hp mi ?Bana da böyle dallama gelir mi bilmiyorum.Göndermeden önce kayıtları sağladım ancak kayıt ettiğim depomda sıkıntı oldu o yüzden hak iddia etmem biraz zorlaşabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

kullanıcı olarak kontrol ederim demek istedim.. servis çalışanı değilim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

kullanıcı olarak kontrol ederim demek istedim.. servis çalışanı değilim..

Anladım,Hp Serviste tanıdığı olan varsa sevinirim.

Toplam Hit: 859 Toplam Mesaj: 7