Serway Fizik Kitabının Türkçe Cevap Anahtarı (İstek)
-
Arkadaşlar bu servayla başım dertte.acilen türkçe cevap anahtarı lazım.elimde ingilizcsi var ama çevirmekle
uğraşamıcam zamanım kısıtlı
elinde olan varsa paylaşabilirmi ? şimdiden teşekkürler
-
Soruları harbiden çok güzel :\
Ama yanlış hatırlamıyorsam sadece soru numaraları tek sayı olan soruların cevabı vardı kitapta. Fotokopiciye gidip kitabın cevaplarının fotokopisini çektirmen yararına olur diye düşünüyorum. E Kitap halinde elimde yok.
-
1 dk bekle hocam süper bir site vardı çözümleri adım adım anlatan onu bulmaya çlaışayım bulursam eklerim.
Edit=Tamam buldum bu sitede adamlar bölüm ve soru olarak ayırmış ve çözmüşler soruları ben üni.de büyük yardımını görmüştüm inşallah seninde işini görür.
http://www.hwproblems.com/cgi-bin/bookmp.cgi?bookid=0015
-
Saolasın hocam ama bend ezaten ingilizce çözümler var.bana problem kısımları değil sözel anlatım kısımları lazım :S Aciliyeti var o yüzden çeviriylede zaman kaybedemem :S elinizde ihç türkçe cevap anahtarı yokmu :(
-
Ya üniversitedeki öğrencilerin fotokopi çektirmek için gittikleri yer neresiyse orda mutlaka bulursun hacı :\ Bu arada hava atmak gibi olmasın 90 ortalamayla geçtim bu dersi :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Ya üniversitedeki öğrencilerin fotokopi çektirmek için gittikleri yer neresiyse orda mutlaka bulursun hacı :\ Bu arada hava atmak gibi olmasın 90 ortalamayla geçtim bu dersi :D
-----------------------------hacım yurtdışındayım imkanım olsa bi dakka durmazdım :(
-
O kitabın sözel anlatımlarının türkçesini bende çok aramıştım zamanında ama bulamadım..
-
Valla kitap var da hacım tarayıcım yok. Tarayıcı olan taratsın hacılar sevaptır :\
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Valla kitap var da hacım tarayıcım yok. Tarayıcı olan taratsın hacılar sevaptır :\
-----------------------------wallaha çok lazım 19 ve 20. ünitede ısı ve sıcaklık konusunun felan sonundaki soruların cevapları lazım 1-2 sayfa bişi taratıcak kimse yokmu yarına sıçış yoksa :(
-
profilimdende görebileceğin üzere 2. cilt var :S
-
1-13 ve 18- 21 bölum cevaplarını fotosunu verıyım işınıze yarar belki
http://www.tekdosya.com/files/JY30368IY/4ebccb6ceaf8f5230ffb52329b4ddd8c/Serway_Fizik_1___ifler__n_cevaplar___1-13__18-21_.rar.html