Ses Artırma Gösterge Çubuğu
-
arkadaşlar lenovo z580 kullanıyorum. Cihazın sesini klavyenin üstündeki tuşlardan artırırken ya da kısarken ekranda kaç çubuğa düştüğünü gösteriyordu. Sesini yine arttırıyor çoğaltıyor tuşlarda sorun yok ama Artık kaç çizgiye indiğini göstermiyor göstermiyor sebebi ne acaba?
-
format mı attın ?
-
Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme

hocam buraları kurcala bakam
-
aynen format attıysan bi driyverlarına ayar çek. bende kulaklık jakının içinde ışık var, yanmıyo driverını kurmayınca
-
format falan atmadım arkadaşlar ama geçenlerde msconfig den bazı şeyleri kapatmıştım pc geç açılıyor diye. Ondan dolayı olabilir mi acaba
-
Ya o çok gerekli değil de, bir eklenti zaten o. Adı aklıma gelmiyor şimdi. Genel olarak fn tuşuyla kullandığında ekrana gelir bildirim gibi. O eklentiyi yüklemezsen işler ama görünmez. Muhtemelen format atmışsındır bilgisayara. Ondandır.
-
sertacgs bunu yazdı
format falan atmadım arkadaşlar ama geçenlerde msconfig den bazı şeyleri kapatmıştım pc geç açılıyor diye. Ondan dolayı olabilir mi acaba
başlangıçta açılan programlardan biri o destegi saglıyor olabilir yüksek ihtimal onla alakalıdır.