Ses Artırma Gösterge Çubuğu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar lenovo z580 kullanıyorum. Cihazın sesini klavyenin üstündeki tuşlardan artırırken ya da kısarken ekranda kaç çubuğa düştüğünü gösteriyordu. Sesini yine arttırıyor çoğaltıyor tuşlarda sorun yok ama  Artık kaç çizgiye indiğini göstermiyor göstermiyor sebebi ne acaba? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

format mı attın ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme

t3bJjEO.png%20%28697×418%29

hocam buraları kurcala bakam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

aynen format attıysan bi driyverlarına ayar çek. bende kulaklık jakının içinde ışık var, yanmıyo driverını kurmayınca

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

format falan atmadım arkadaşlar ama geçenlerde msconfig den bazı şeyleri kapatmıştım pc geç açılıyor diye. Ondan dolayı olabilir mi acaba 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ya o çok gerekli değil de, bir eklenti zaten o. Adı aklıma gelmiyor şimdi. Genel olarak fn tuşuyla kullandığında ekrana gelir bildirim gibi. O eklentiyi yüklemezsen işler ama görünmez. Muhtemelen format atmışsındır bilgisayara. Ondandır.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı

format falan atmadım arkadaşlar ama geçenlerde msconfig den bazı şeyleri kapatmıştım pc geç açılıyor diye. Ondan dolayı olabilir mi acaba 

başlangıçta açılan programlardan biri o destegi saglıyor olabilir yüksek ihtimal onla alakalıdır.

Toplam Hit: 1645 Toplam Mesaj: 7