Ses Aygıtı Yok ! Sorunu Sıyırcam Bakın :S
-
sa. arklar
formati attim ses aygiti işareti ortada yok..
hoparlar simgesi yani kayboldu.
TÜm ses driverlarini denedim sorun aynı .
ses aygıtı yok. diyor ses kartındami nedir sorun yorum yapabilitesi olan yapsın lütfen
-
ses var mı peki??
-
bendede aynı sorun var ses akrtı driverini yüklüyorum ksıa bi zamans onra kalkıyo benims es kartı realtek acabe real teklerdemi sorun avr yoksa ?
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
ses var mı peki??
-----------------------------ses çıkıyo mu yaff
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------UCANTENEKE bunu yazdı:
ses var mı peki??
-----------------------------ses çıkıyo mu yaff
pc aygıtı görmeyip sesinin nasıl çıkmasını bekliyon :) -
adamın yazdığından saatin yanında olan hoporloru anladım o yüzden onu sordum
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
adamın yazdığından saatin yanında olan hoporloru anladım o yüzden onu sordum
aslında öylede anlaşılıyo ama..bu ses sorunundan herşey anlaşılır...(: hocam biraz daha bilgi verirmisin :) ses çıkıyo mu? çıkmıyosa arkadan kabloları kontrol et sonra aygıt yöneticisinden bak ordada sorun varsa ses kartını kaldır yeniden yükle ama sen demişsinki TÜm ses driverlarini denedim sorun aynı . her şey kartı uymaz ses kartlarının ayrı ayrı driverları vardır senin ses kartının modelini bilmiyosan birde ses kartın harici (sonradan takma) değilse anakartın sitesinden bak ordan ses kartını bulursun.. son olarak :D yanlış driveri yükleyip ses çıkmıyo deme :) hadi iyi çalışmalar :) -
son zamanlarda lisansız yazılım daha doğrusu lisanssız sistem kullanıp güncelleyememizden dolayı bu tür sorunlar elbette devam etmeye devam edicek :)
bilgisayarın açılışta ses veriyor ve sonradan bi süre sonra ses driverlerin zedeleniyor ve ses alamaz oluyorsan bunun sebebi virus.
şuanlık sorunu söyle çöz. bilgisayarını aç müzik aç. ses denetimin aktif halde olmazsa zararlılar tarafından kullanılmaz hale geliyor. şimdilik bu yöntem iyi.
ama tavsiyem format çek avira ile tara herseyi sil bulduğu zararlıları. sonrada bigüzel antivirus bul süresi olan avirayı kaldır ona devam et :) avira lisans alırsan sürekli kullan derim ama lisanssız free olanıda çok işe yaramıyor. belli zamanlar çileden çıkarabilir uyarılarıyla.
-
xp sp2 kurdugumda aynı sorunu bende yaşamıştım. " Ses kartı DRİVER realtek ac97" indirip kurdum düzeldi.
Çoklu ortam denetleyicisinde de problem gösteriyordu, ona dokunmadım bir sorunda çıkarmadı.
-
Xp Perfect Sp3 Tahribatta var. Ararsan bulursun, O Kadar Kasmana Sıyırmana geerek yok. Onu İndir İsoyu Dwd Cd Ye Kaydet Kurulumu Otomatik Kur Bitir. Her şey full Kurulu olacak. ;)
Kendim Driweri Bile olmayan Laptopa Kurdum, Arkadaşımın, Kullanıyoruz Tatlı Tatlı Her Hangi Bir sorun yok.
-
BİOStan onboard ses aygıtının enabled olduğuna emin ol... BIOS'a gir on board cihazlara bak ordan kapatılmış olabilir..
EVEREST ultimate inidr ses cihazının modeline göre driverinı indir vs sv...