folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ses Aygıtı Yok ! Sorunu Sıyırcam Bakın :S

Ses Aygıtı Yok ! Sorunu Sıyırcam Bakın :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

sa. arklar

formati attim ses aygiti işareti ortada yok..

hoparlar simgesi yani kayboldu.

TÜm ses driverlarini denedim sorun aynı .

ses aygıtı yok. diyor ses kartındami nedir sorun yorum yapabilitesi olan yapsın lütfen

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    ses var mı peki??

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek
    bendede aynı sorun var ses akrtı driverini yüklüyorum ksıa bi zamans onra kalkıyo benims es kartı realtek  acabe real teklerdemi sorun avr yoksa ?

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:
    -----------------------------
    ses var mı peki??

ses çıkıyo mu yaff

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    UCANTENEKE bunu yazdı:

UCANTENEKE bunu yazdı:
    ses var mı peki??

ses çıkıyo mu yaff

pc aygıtı görmeyip sesinin nasıl çıkmasını bekliyon :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    adamın yazdığından saatin yanında olan hoporloru anladım o yüzden onu sordum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    UCANTENEKE bunu yazdı:
    adamın yazdığından saatin yanında olan hoporloru anladım o yüzden onu sordum
    aslında öylede anlaşılıyo ama..bu ses sorunundan herşey anlaşılır...(: hocam biraz daha bilgi verirmisin :) ses çıkıyo mu? çıkmıyosa arkadan kabloları kontrol et sonra aygıt yöneticisinden bak ordada sorun varsa ses kartını kaldır yeniden yükle ama sen demişsinki TÜm ses driverlarini denedim sorun aynı . her şey kartı uymaz ses kartlarının ayrı ayrı driverları vardır senin ses kartının modelini bilmiyosan birde ses kartın harici (sonradan takma) değilse anakartın sitesinden bak ordan ses kartını bulursun.. son olarak :D yanlış driveri yükleyip ses çıkmıyo deme :) hadi iyi çalışmalar :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

son zamanlarda lisansız yazılım daha doğrusu lisanssız sistem kullanıp güncelleyememizden dolayı bu tür sorunlar elbette devam etmeye devam edicek :)

bilgisayarın açılışta ses veriyor ve sonradan bi süre sonra ses driverlerin zedeleniyor ve ses alamaz oluyorsan bunun sebebi virus.

şuanlık sorunu söyle çöz. bilgisayarını aç müzik aç. ses denetimin aktif halde olmazsa zararlılar tarafından kullanılmaz hale geliyor. şimdilik bu yöntem iyi.

ama tavsiyem format çek avira ile tara herseyi sil bulduğu zararlıları. sonrada bigüzel antivirus bul süresi olan avirayı kaldır ona devam et :)  avira lisans alırsan sürekli kullan derim ama lisanssız free olanıda çok işe yaramıyor. belli zamanlar çileden çıkarabilir uyarılarıyla.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

xp sp2 kurdugumda aynı sorunu bende yaşamıştım. " Ses kartı DRİVER realtek ac97" indirip kurdum düzeldi.

Çoklu ortam denetleyicisinde de problem gösteriyordu, ona dokunmadım bir sorunda çıkarmadı.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Xp Perfect Sp3 Tahribatta var. Ararsan bulursun, O Kadar Kasmana Sıyırmana geerek yok. Onu İndir İsoyu Dwd Cd Ye Kaydet Kurulumu Otomatik Kur Bitir. Her şey full Kurulu olacak. ;)

Kendim Driweri Bile olmayan Laptopa Kurdum, Arkadaşımın, Kullanıyoruz Tatlı Tatlı Her Hangi Bir sorun yok.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

BİOStan onboard ses aygıtının enabled olduğuna emin ol... BIOS'a gir on board cihazlara bak ordan kapatılmış olabilir..

EVEREST ultimate inidr ses cihazının modeline göre driverinı indir vs sv... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3105 Toplam Mesaj: 11