Ses Aygıtlari Ve Ses Sistemi
-
kardesler ses benim pc win98 ve ses sistemi göctü ses sitemi aktif degil..sanki ses karti yokmus gibi davraniyor..gecenlerde nokia mobile converter yüklemistim o günden bu yana ne müzik dinliyebiliyorum nede ses alabiliyorum artik..pc sessiz oldu yani..yardimci olabilirmisiniz kardesler..cok ugrastim didindim ses sürücülerine bile baktim olmadi..ses sistemi ve ses aygıtlarini nasil tekrardan aktif hale getirebilirim? simdiden tsk arkadaslar..
-
kardeş "sistem geri yükleme" yap.
-
ya kardes bu sistem geri yükle olayini bulamadim..en fazla sürücü güncellestirme diye birsey cikiyo oda olmuyor..hani ses aygitlari simgesi tiklanmiyo yani calismiyo..var oldugu halde calismiyor..
3 gündür ugrasiyorum.. -
kardeş hiç bir şey bilmiyorsan başlat menüsünden yardıma tıkla açılan sayfada seçenekler arasından sistem geri yükleme var oradan yapabilirsin, kolaygelsin
-
olmuyor abi ya...geri yükledim sistemi ama olmadi..ses aygıtlari ikonu hala yok..
-
kardesler ya simdide ses karti yok diyor bu ya..winapta sarkiyi calmaya kalkincada mmsystem ile ilgili bir hata veriyor..su ses olayi beni sini etti pc basinda..yardim lütfen..
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 6