folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ses Çıkışında Sorun Yaşıyorum

Ses Çıkışında Sorun Yaşıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek

selam arkadaslar ben kulaklık kullanıyordum önceden ama elime bir speakır gecince denemek istedim

onu cıkarttım kulaklıgı tekrar taktım ama calışmadı ardından tekrar speakır taktım oda calışmadı sorun nedir acaba?

ses artık hiç gelmiyor:(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    küçücük bir öneri bile yokmu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

doğru deliğe taktığına emin misin?

sesi açtığına emin misin?

Bazı sürücüler ( ses kartı sürücüleri ) takılan cihazları otomatik ayarlayp ses denetimindeki ayarları değitirebiliyor. ses denetimine git ordaki ayarlara bak

denetim masası> ses efekti ve ses aygıtları > orda ayar kartoteksi çıkar orda  gelişmiş butonuna bas ses ayarları denetimi kartoteksi çıkar karşına

ses ayarı denetiminin ve dalga (wave) denetimi kaydırma çubuğunun en aşağıda olmadığına ve sessiz çekboks'unun çek edlimediğine emin ol

mikrofon kullanacaksan onu da kontrol et

Ayrıca driverlerın kendi ayar aryüzleri de oluyor (soundMax gibi) oadaki ayrları da bir kontrol ediver.. Daha önce çalışıyo idiyse donanımsal bir problem olma olasılığı çok düşük ama speakerda bir bozuıkluk varsa bir yerleri cızlatmış da oalbilir speakırı başka bir cihazda dene mp3 player gibi başka bir bilgisayarda deneme çünkü bozucu bir speaker ise onu da bozarsın mazallah

ha bir de ses kartın 5+1 i destekliyosa 5+1 moduna geçtiği için birşeyler de dğişmiş olabilir . deiğm gibi bu ayarları ses kartının kullanıcı arayüzünden yapabilirsin

kolay gelsin 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bende önemli bişi sandıydım Allahım ya

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Bir de ses detimini açtığında alt tarafta hparlörlerle ilgili iki ayar butonu var onları kurcala... gelişmişte uygun cihazı seç vs vs

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hayır genellikle ses kayıdında cızırtı geliyor

yada msn den kardşı tarafa müzik dinletmek istiyorum

yada msn de mirafonla konuşurken sesim bana geli geliyor gibi şikayetlerden biri sandım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 896 Toplam Mesaj: 6