folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ses Denetimi Ayarları - Mikrofon - Bas Ve Tiz :S

Ses Denetimi Ayarları - Mikrofon - Bas Ve Tiz :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

yaw ben bi kulaklıklı mikrofonlu bi zımbırtı aldım kulakllıkta no problem ama mikrofona konuştuğumda sesi çok az alıyo karşıdaki az duyuyo pavarotti gibi bağırmak gerekiyo, tüm ayarlara baktım bu gelişmiş ayarlarda mikrofonun bas ve tiz ayarları değişmiyo ikisi de en düşük seviyede bunla alakası olabilirmi, bi de normalde onların altında iki seçenek oluomuş bende sadece 1 mic boost mevcut, ikincisini nası çıkarttırabilirim, amk hayatımda görmedim böle bi olay :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KrikO
    KrikO's avatar
    Erkek
    ben biliorumda o ayarlaraı fakat yazı üzerinde anlatmam imkansız :S:Skusura bakma

ŞaRaP İçErİm EsRaR ÇeKeRiM KaFaM GüZeLsE ÇeKeR GiDeRiM EzAn iLe BaŞlaR SeLa iLe BiTeR KrALıNa DeĞiL AlAyInA ReSt ÇeKeRiM!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2 tane apollonun olması lazım 1 mic bosst sa. MSN>ARAÇlar seçenekler ses kurulumundan da dene bir.

karşındakine konuştuğun zaman mic sesi düşüyo zati. karıştır oraları. kurcala

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

kriko sen anlat biraz ben ilham alınca yaparım zaten :)

mayrip hacı saol da msn le ilgili değil ses kaydederken de aynı problem mevcut :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    hacı sorun nerde bende biliyorum o ayarları ama sorununu tam anlayamadım mikrofondan ses az mı gidiyo sen ses ayarlarını deiştiremiyomusun ? anlayamadım yha :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

bilmiom hacı aslında dediklerinin ikisi de var :) normalde ses az gidiyo, ben dedim belki o ayarları değiştirirsem olbilir ama onlar da değişmiyo, belki onunla alakası yoktur, asıl problem sesin az gitmesi :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

kardeşş bak şimdi sağ alt koşede hoparlor simgesini tıkla mikrofon yazan kısmın altında gelişmişi tıkla ve karşına cıkan tabloda diğer denetimlerde 1 MİC2 select ve Mİc boost işaretliyse kaldır ozaman çalışması lazim bende mikrofondan ses cıkartamadım bole yaptım oldu dene bakalım

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
Toplam Hit: 6234 Toplam Mesaj: 7