Ses Denetimi Ayarları - Mikrofon - Bas Ve Tiz :S
-
yaw ben bi kulaklıklı mikrofonlu bi zımbırtı aldım kulakllıkta no problem ama mikrofona konuştuğumda sesi çok az alıyo karşıdaki az duyuyo pavarotti gibi bağırmak gerekiyo, tüm ayarlara baktım bu gelişmiş ayarlarda mikrofonun bas ve tiz ayarları değişmiyo ikisi de en düşük seviyede bunla alakası olabilirmi, bi de normalde onların altında iki seçenek oluomuş bende sadece 1 mic boost mevcut, ikincisini nası çıkarttırabilirim, amk hayatımda görmedim böle bi olay :|
-
ben biliorumda o ayarlaraı fakat yazı üzerinde anlatmam imkansız :S:Skusura bakma
-
2 tane apollonun olması lazım 1 mic bosst sa. MSN>ARAÇlar seçenekler ses kurulumundan da dene bir.
karşındakine konuştuğun zaman mic sesi düşüyo zati. karıştır oraları. kurcala
-
kriko sen anlat biraz ben ilham alınca yaparım zaten :)
mayrip hacı saol da msn le ilgili değil ses kaydederken de aynı problem mevcut :|
-
hacı sorun nerde bende biliyorum o ayarları ama sorununu tam anlayamadım mikrofondan ses az mı gidiyo sen ses ayarlarını deiştiremiyomusun ? anlayamadım yha :(
-
bilmiom hacı aslında dediklerinin ikisi de var :) normalde ses az gidiyo, ben dedim belki o ayarları değiştirirsem olbilir ama onlar da değişmiyo, belki onunla alakası yoktur, asıl problem sesin az gitmesi :|
-
kardeşş bak şimdi sağ alt koşede hoparlor simgesini tıkla mikrofon yazan kısmın altında gelişmişi tıkla ve karşına cıkan tabloda diğer denetimlerde 1 MİC2 select ve Mİc boost işaretliyse kaldır ozaman çalışması lazim bende mikrofondan ses cıkartamadım bole yaptım oldu dene bakalım