Ses Dosyasını Metne Dökmek
-
Arkadaşlar filmin sesini mp3 vb formatta yükleyip bundan direk altyazı ya da en azından o dilde metin çıkarmak mümkün mü? Mesela google tanslate api felan bağlantılı bi program vasıtasıyla altyazısını bulamadığımız eski filmeri en azından altyazılı izleyebiliriz diye düşündüm ama işin içinden çıkamadım.
Mod: Konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim.
-
Geçen gün bir uygulama buldum adı Voicedocs
hem telefona hem pc yüklüyorsun.
PC de program açıkken mouse imlecini biryere getiriyorsun wifi den tel ile bağlanıyor. tele doğru senin konuşmalarını yazıya çeviriyor pcde.
Arada hataları olsada, 60 sayfalık bir yazıyı el ile geçirmekten ziyade. yattığın yerden tane tane okusan, sonra düzeltmeleri yapmsan sanırım daha rahat.
Belki sende filmin sesini dinleterek bir sonuca ulaşabilirsin
-
patates bunu yazdı
Geçen gün bir uygulama buldum adı Voicedocs
hem telefona hem pc yüklüyorsun.
PC de program açıkken mouse imlecini biryere getiriyorsun wifi den tel ile bağlanıyor. tele doğru senin konuşmalarını yazıya çeviriyor pcde.
Arada hataları olsada, 60 sayfalık bir yazıyı el ile geçirmekten ziyade. yattığın yerden tane tane okusan, sonra düzeltmeleri yapmsan sanırım daha rahat.
Belki sende filmin sesini dinleterek bir sonuca ulaşabilirsin
Hocam teşekkür ederim. Ben ziyade otomatik yani saniyeye göre konuşma atasa diye düşünüyorum ama olsun bu da başlangıç olarak iyi.
-
bu denenebilir. https://support.google.com/docs/answer/4492226?hl=tr
ayrıca android telefonda dili ayarladıktan sonra gayet iyi sonuc alıyordum. daha sonra ise google keep kullanarak dışarı aktarmanız kolay olabilir
-
adam 2 saat önce konuyu açmış, şimdi banlı. tbt adminler iyi çalışıyor :D
-
youtube zaten bunu yapabiliyor sesi video ya altyazı olarak ekliyor anlık ve dil çevirisi yapabiliyor
-
PanxeR bunu yazdı
youtube zaten bunu yapabiliyor sesi video ya altyazı olarak ekliyor anlık ve dil çevirisi yapabiliyor
Panxer kardeşim sağolasın