Ses Efecktleri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir kişinin sesi dijital ortamda var diyelim. bu sesi kullanarak aynı kişiyi değişik şekilde konuşturabilen bir program varmıdır?

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bu konuyu ben açacakım şu bırzamanlar cem yılmaz mycep reklamı gıbı :) ama öle basit bısey oldugunu sanmıyorum 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hacı konuyla alakasız ama söylemeden geçemeyecem.

şu efekt yazmadaki kasıntı nedir çevremdeki çoğu kişide bunu gözlemliyorum.

ya ingilizcesi effect'i yazın ya türkçesi efekt, efeckt nedir aga :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

diyelimki adam ahmet diyor. dijital ortamda kayıtlı.  aynı kişiye mehmet dedirtebilecek bir program.

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

şimdilik yok öyle bir teknoloji. olsa bile zaten dijital ortamdan çıkma olduğu anlaşılır kanımca.

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam öyle bir şey bildiğim kadarıyla yok. Ha varsa bile son kullanıcıya gelmesi uzun yıllar alır. Şuan eğer hakikaten varsa öyle bir dijital sesten başka sesler türetme programı vs, bunlar hep askeri amaçlı kullanılıyordur.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Oyle bişey var fakat öyle sesini alıp başka sesi replace yapamiosun. adamı istediğin şeyleri tekrar edecek şekilde uzun bir süre konuşturup ondan sonra sesi hakkında bilgi toplatıyorsun.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 7