Ses İle Müziği Ayırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bu tür işlerden nerdeyse hiç anlamam ama outube de birkaç video izlemem ve onlarca defa denememe rağmen başarısız oldum. (Özellikle audicaty ile denemeler yaptım)

Elimde telefon ile çekilmiş bir ses kaydı var (türkü) 69 saniyelik   .m4a formatında. Klasik telefonun ses kayıt uygulaması ile kaydedilmiş. Bunun ses ile müziğini ayrı ayrı almak istiyorum fakat sabahtandır yapamadım. Hayrına yapabilecek biri varsa ses dosyasını atayım.

url: http://dosya.co/btsoynd2mykg/AUD-20161218-WA0001.rar.html

coder2 tarafından 24/Şub/17 11:26 tarihinde düzenlenmiştir

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Gold Wawe ile yapabilirsin ama tamamen ayırma olmaz vokale eko atar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Merhaba,

Vokal ve Müziği ayırma meselesi tamamen kullandığınız kayda göre değişkenlik gösterebilmekte. Şöyle ifade edeyim, günümüzde bu bahsettiğiniz işi yapabilecek bir teknoloji henüz yok.
    Kullanacağınız Gold Wave, Adobe'nin ürünü, SoundForge vs. bunların tümü kayıttaki kanalları ayırıp ters faz yöntemiyle merkezde olduğu varsayılan vokal kanalını kaldırmaya çalışıyor. İşlemi otomatize ediyorlar, aynı şeyi manuel yapmak da mümkün. Ancak kayıtta uygulanmış reverb ve diğer efektlere müdehale edilemediği için sonuç ciddi ciddi değişkenlik gösteriyor. Sizin bahsettiğiniz yöntemde ise her şey tek bir mikrofondan kaydedilmiş, sonuç daha da sorunlu olacaktır.

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bu teknoloji ne zaman gelecek acaba 

çok güzel vocallerim var hobi olarak abletonda birşeyler yapasım geliyor ama arkada ki sound izin vermiyor işte

hayırlısı 

senin iş yaş hocam gerekli açıklamayı can başkan yapmış zaten

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 851 Toplam Mesaj: 4
sound and musicc seperator