Ses Kartı Sorunu !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Pc de müzik dinlerken yada film izlerken başka bir işlem yaptığım zaman, acaip derecede kasma, müziği kapatmazsam o zamanda kitlenme oluyor. fakat hoparlör bağladığım zaman canavar gibi çalışıyor ne kitlenme ne kasma olmuyor.

Ses kartı Realtek

ses kartı işlemcinin hemen yanında laptop olduğu için makina çabuk ısınıyor sıcaklığın ses kartını etkileme ihtimali vardır diye düşündüm fakat hoparlör taktığım zaman düzgün çalışıyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu hiç.

Çözüm yolu sunan arkadaşlarıma şimdiden teşşekkür ederim.

Neden Ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    Isıdan dolayı yapıyordur. Ama hoparlör takınca sorun olmaması ilginç..

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek
    Götürdüğüm teknik servislerde çözemedi işi. kendi servisine göndersem 1 aydan önce gelmez, işler aksar. Bi çözemedim sorunu.

Neden Ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

JeremYC30 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Götürdüğüm teknik servislerde çözemedi işi. kendi servisine göndersem 1 aydan önce gelmez, işler aksar. Bi çözemedim sorunu.
    -----------------------------

o teknik servislere hayranım yazıcı bozuldu bizim teknik servisi yapamadı günlerce uğraştılar izmirde bilgisayarcının birine götürdüm bi temizledi ufak kağıt çıkışmış :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1268 Toplam Mesaj: 4