Ses Kartı (Tavsiye)
-
tek amaç parazitsiz mp3 ve film izlemek creativ kullananlar varsa görüşlerini yazarlarsa iyi olur...
philips 2+1 ses sistemin var.anakartım gigabayt ga-ma770-ds3 ses çıkışları güzel ama ben creativin ses kartını almak istiyorum.
-
10 yıl önce aldığım Creative ses kartımı kullanıyorum bi sorun yok.
Çok çok süper bi$ey istiyosan piyasadaki Creative ses kartlarından 70 $ - 110 $ arasındakileri al.
Yok çok fazlasına gerek yok ben oyun moyun oynamiycam diyosan 20-40 $ arası senin i$ine bol bol yetecek bulabilirsin. -
realtek ac97 benim memnunum yani. linux'ta ara sıra sorun yasıyorum.Windowsta iyi.
ama creative bu alanda iyi derim.Creative al. -
SB Audigy Value 7.1 kullanıyorum creative 24 bit.piyasada 60 civarı olması lazım çok memnunum.tavsiye ederim.
-
Sound Blaster X-Fi XtremeGamer 150 - 200 arasında fiyatı daha da ucuza bulabilirsin tüm işletim sistemleriyle uyumlu muhteşem bir karttır.
Creative SoundBlaster Audigy Value 7.1 24 Bit 50 ve 70 arasına bulabilirsin alabileceğin creativenin en düşük kartıdır şuan için bence diğer işletim sistemleriyle modlu driver ile kullanabilirsin üstelik. En makulu budur.
bunun dışında sb live 5.1 24 bit ler var çok daha ucuz ancak artık fazla eskidi. vista ve win7 de çakılıyor.
-
değerli yorumlarınız için tşkkürler arkadaşlar.creativin güzel bi modelini alıcam artık söylediğim gibi tek amaç temiz sesli mp3 dinlemek....
-
ses kartı almadan önce mevcut ses kartı takılıyken SRS Audio Sandbox ve DFX Audio Enhancer yükle bi ses kalitesine bak seni tatmin etmezse yeni kart alırsın ama u programlar dehşet :D kesinlikle dene :D yalnız DFX sadece winampla çalışıo SRS bütün pc ye etki edio windowsun başlangış sesi bile güzelleşio :D
-
Geçen Yıl M-Audio Firewire Solo almıştım ama Şuan fiyatı 2 katına çıkımş sanırsam . uygun fiyata bulursan kaçırma derim
-
telefonda nasıl nokia diyorsam
ses kartında Creative
Toplam Hit: 1085 Toplam Mesaj: 9