folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ses Kartım Çalışmıyor Acil Yardım

Ses Kartım Çalışmıyor Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    arkadaşlar uzun zamandır bilgisayrım yok du şimdi geldi bilgisayarım da vista yüklü açtım kullandım şarkı açıyım dedim şarkıyo çalıyo ama ses vermio baş bi kolon taktım yine vermio acil yardım lazım!lütfen yardım edin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    arkadaki girişi doğru taktığına emin misin bi de wistayı yeni kurduysan ses ıwır zıwırını yükledin mi :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    ya herşeyi kontrol ettim her şey düzgün ses kartının ismi asus p5pl2/C ses kartı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Denetim masasından ses ve ses aygıtlarına gir. Hoparlör ayarlarından gelişmişi tıkla. Kendine uygun olanı seç. Düzelir.:)

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Hocam eger hoporlerin kabloları doğru ise hoporlerin düğğmesi açık ise ses kartın tanıtılmış ise ve ses kartın onboard deil ise ekranın sağ altındaki saatin yanındaki ses iconuna tıkla ve sesi yükselt sadece bu akdar orada gözükmüyorsa ses iconu başlat> ayarlar> denetim masası> ses e gir ev oradan yükselt.

Ses kartını tanıtmışsın belli winampda çalmasdı ses driver yuklemeni isterdi.

Bu yuzden sorun ya ses akrtın onboard yandı yada sağ alttaki ses iconundaki sesi kısdın

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hacım önce bi bak ses kartın vistayı destekliyomuı eminimki desteklemiyodur ses kartının driveri bul vista olan için ondan sonra kur sorun kalmaz.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    müridlerim hepsini yaptım ama olmadı neden acaba vista ses kartını tanıdı eminim çünkü biliyorum hopörlör kabloları hepsi normal yakılı sadece kolonlara sesi vermior başka kolon taktım ondada vermedi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

vistayı bilmiyorum.Ama denetim masasından sistem özelliklerinden donanımlarına bak.Orda ses kartının tanınıp tanınmadığı ortadır.Bence tanınmıştır.Eğer şarkı çalıp da hata vermiyorsa problem şunlardan birisidir muhakkak

1- Ses ayarlarında ses kısık ya da sessize alınmıştır

2- Hoparlöründe bir sorun var

3- Ses kartının çıkışını doğru takmamışsın

4- 3. ye göre çıkışa giriş uygularsan,yani ses çıkışına sen mikfronu bağlar ve konuşursan (yüksek sesle) ses kartın yanabilir... Aynı şey başıma geldi.. Kendi yaptğım amplifikator (anfi) yandı :)

Başka bi sorun olduğunu düşünmüyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1525 Toplam Mesaj: 8