Ses Kartını Değiştirsem Fark Yaşarmıyım Ses Konusunda
-
Şuan pc de 5+1 ses sistemi var fakat pc eski ses kartıda 5+1 desteklemiyor ek çoğaltıcıyla kullanıyorum pekte ses kalitelimi geliyor kalitesizmi anlamıyorum ama kötü gibi sanırım biraz ben gidip 5+1 ses kartı alsam gözle görülür bir fark olurmu seste ?
şuanki kart onboard 2007 de alınmış bir pc
-
ses sistemi de önemli olan ama ekran kartını değiştirince bariz farkı anlıcaksın. Tabi ki de kartını değiştir dostum. Ama ses sistemi dandikse dediğim gibi pek bişey anlamazsın
-
http://www.akakce.com/ses-karti/en-ucuz-creative-sound-blaster-x-fi-surround-5.1-fiyati,22508.html
140 TL ye almıştım 3 sene önce , güzel cihaz ses kalitesi özellikle kendi driverini kurup EQ yi aktif edince kendini belli ediyor.
x-Fi çipi var sonuçta. İstersen optik çıkışta bulunuyor.
Ses kartları arasında 1. numara şuan listede de görebileceğin gibi.
En güzel yanı al götür istediğin yere pc ye bağlı kalma laptopa da takabilirsin ilerde yeni pc nede.
USB - Tak çalıştır çalisiyor fakat driver yükleyince ses kalitesi artıyor.
Bu kadar para yok diyorsan dahili daha ucuz ses kartları var.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-sony-bdv-e290-fiyati,781874.html
Bu arada şu ürünü almayı düşünüyorum yorumunuz ne olur ?
416 TL , Sony kalitesi.
1000 W
Bluray oynatıcı
Usb üzerinden her türlü formatı oynatma
Usb üzerinden klavye mause ve eternetten internet verip tv niz üzerinden internete erişim ve tarayıcı (JAVA destekli)
Tek eksi yönü hoparlör ayağı bulunmaması onlarda 30 tl den basliyor tasarıma göre artıyor.
PanxeR tarafından 09/Tem/13 03:35 tarihinde düzenlenmiştir -
teknik detaylar peşinde değilsen creative'in ses kartları hem uygun hemde kullanılabilir oluyor , ciddi bir performans istiyorsan bilgisayarında yeterli ise ödeneğimde var diyorsan m-audio için öneriler verebilirim.
-
bu aralar para bolmuş gibi alacak birşey arıyorum :D ne bileyim vazgeçtim ama 30 tl lik bir 5+1 kartı var
ses sistemi şu
-
creative xfi al tamamdır. bende de microlab var ama eski baya. gerçi eski olmasına bakma çoğu sisteme taş çıkarır. o zaman 75tl ye falan almıştım şimdi olsun 150tl. o para alabileceğim en iyi sistemdi hala çok memnunum . süper bass var.