folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ses Kartını Değiştirsem Fark Yaşarmıyım Ses Konusunda

Ses Kartını Değiştirsem Fark Yaşarmıyım Ses Konusunda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Şuan pc de 5+1 ses sistemi var fakat pc eski ses kartıda 5+1 desteklemiyor ek çoğaltıcıyla kullanıyorum pekte ses kalitelimi geliyor kalitesizmi anlamıyorum ama kötü gibi sanırım biraz ben gidip 5+1 ses kartı alsam gözle görülür bir fark olurmu seste ? 

şuanki kart onboard 2007 de alınmış bir pc 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

ses sistemi de önemli olan ama ekran kartını değiştirince bariz farkı anlıcaksın. Tabi ki de kartını değiştir dostum. Ama ses sistemi dandikse dediğim gibi pek bişey anlamazsın

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://www.akakce.com/ses-karti/en-ucuz-creative-sound-blaster-x-fi-surround-5.1-fiyati,22508.html

140 TL ye almıştım 3 sene önce , güzel cihaz ses kalitesi özellikle kendi driverini kurup EQ yi aktif edince kendini belli ediyor.

x-Fi çipi var sonuçta. İstersen optik çıkışta bulunuyor.

Ses kartları arasında 1. numara şuan listede de görebileceğin gibi.

En güzel yanı al götür istediğin yere pc ye bağlı kalma laptopa da takabilirsin ilerde yeni pc nede.

USB - Tak çalıştır çalisiyor fakat driver yükleyince ses kalitesi artıyor.

Bu kadar para yok diyorsan dahili daha ucuz ses kartları var.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi/en-ucuz-sony-bdv-e290-fiyati,781874.html

Bu arada şu ürünü almayı düşünüyorum yorumunuz ne olur ?

416 TL  , Sony kalitesi.

1000 W 

Bluray oynatıcı

Usb üzerinden her türlü formatı oynatma 

Usb üzerinden klavye mause ve eternetten internet verip tv niz üzerinden internete erişim ve tarayıcı (JAVA destekli)

Tek eksi yönü hoparlör ayağı bulunmaması onlarda 30 tl den basliyor tasarıma göre artıyor.

PanxeR tarafından 09/Tem/13 03:35 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

teknik detaylar peşinde değilsen creative'in ses kartları hem uygun hemde kullanılabilir oluyor , ciddi bir performans istiyorsan bilgisayarında yeterli ise ödeneğimde var diyorsan m-audio için öneriler verebilirim.

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

bu aralar para bolmuş gibi alacak birşey arıyorum :D ne bileyim vazgeçtim ama 30 tl lik bir 5+1 kartı var 

http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/microlab-fc-861-fc-861-microlab-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=27066

ses sistemi şu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

creative xfi al tamamdır. bende de microlab var ama eski baya. gerçi eski olmasına bakma çoğu sisteme taş çıkarır. o zaman 75tl ye falan almıştım şimdi olsun 150tl. o para alabileceğim en iyi sistemdi  hala çok memnunum . süper bass var.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 814 Toplam Mesaj: 6