SES KARTINI TANITAMIYORUZ DRIVER LAZIM
-
Gecen aksam format attım makıneye hersey tamam ama ses kartını tanıtamıyoruz. Ana karta entegre ana kartın drıver ından yukledık hata verıyor.
Hayır yazık oluyor 5+1 e muzık felan hakgetıre makıne o kadar sessız o kadar sessız anlatamam:)
Simdi asus p4pe2x anakartımın ses ıcın gereklı drıverını arıyorum.. Nerden bulabılırım.. -
ADI AD1888 sound max 6 kanallı ses kartı var o boardda dur abi link verim sana...
http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/Adiwdm_3665.zip
buradan indirebilirsin
-
yaw benım savkımı kaydıran ve artık sormaktan sıkıldıgım ıcın bır ıcıme attıgım bır seyı ,bır soruyu sorayım sıye...
benım ıntel p.4 3.000 anakarta tumlesık ses kartı var.
ısletım sıstemını kuruyom...ntelın cd sını takıoym otomatık calısması gereken cd once su hatayı verıyor..:
file not found!
ok dıyıp devam edıyorum butun suruculerı chıpset,modem,ses kartını tanıtıyorum.ıslem bu!
sonra yukleme tamam msn den ses sorunsuz< gıdıp gelıyor...ıntel sıtesınden butun herseyı bıosa kadar update edıyorum ama yıne aynı
GIRDIGIM SESLICHAT SITELERINDE MIK CALISMIYOR,ASAGIDAKI AUDIO BUTONUNA TIKLIYORUM VE SPEAKER VE MIC KONTROL EKRANI GELIYOR ORDA ISTE MIC AYARI YAPAMIYORSUN MIC DONMUS YANI DEAKTIF.........UFFFFFFFFFFFFFFF
Bu son yazım bu konuda yarın bır ses kartı alıyorum ama donanımdan pek anlamam 5+1 ses sıstemım var donanımım manyak neyı tavsıye edersınız sorun hakkında bır bılgınız yoksa....
-
mic i direk kasanın arkasına bağla o zaman çalışır. illade ses kartı alcaksan creative 7,2 var iki versiyonu var 1 i ucuz
-
Tagex;mic i kasanın arkasına tak diyorsun da ,şimdi espiri mi yapıyon yoksa cidden mi bunu öneriyon ve bunu yapmadığımı mı düşünüyon onu anlamadım...
vatan computer e gidip 12 milyon a QUAKE 4 CHANNEL Lİ ses kartı aldım tümleşik ses kartını kaldırdım sorun çözüldü...
ayrıca değil mici kasanın arkasına takmak info bilgisini okuyup ismin windows ca net olarak tanınıp tanınmadığından gizli dosyaları gösterip alakalı tüm sistem dosyalarını bile inceledim...
-
arkadaşım tagext in bahsettiği ses çıkışını arka panele vermeyle ilgili....anakart üzerindeki jumper lardan ayarlanıyor...ön panellerde direk çalışmaz ses..ama arkan paneller standarttır...sen kasamın yanında yada önünde griş var oraya takım dersen ses giriş ve çıkışını alamazsın.
-
kasanın yan tarafında ses çıkış ı var ve kasanın için de grafiklerden yararlanarak yerine taktım.ayrıca orayı değil kasanın arkasına takıp kullanıyordum.en önemlisi msn de ses gidiş gelişi sorunsuz sağlanıyor dediydim.