Ses Kaydını Yazıya Çevirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Başlıktanda anlaşılabileceği gidi elimizde 10 dk ses kaydı var ve bunu text formatına çevirmemiz gerekiyor. İnternette biraz araştırdım ama konunun önemi hat safhada oldugu için güvenemedim bildiğiniz kaliteki program varsa söylermisiniz.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ben de bulamadım zamanında :( 

ama 10 dk sorun olmoz yazılır benimki 2-3 saat vardı. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

ben de bulamadım zamanında :( 

ama 10 dk sorun olmoz yazılır benimki 2-3 saat vardı. 

Hoca 10 dk ama konuşan şahıs rapçi ceza gibi saydırmış 1000 kelimeden rahat fazla var.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ingilizceyse bir umut türkçeyse imkansız hocam tak kulaklığını sesi yavaşlattır otur yaz yahu ne var bunda

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

pc ye android tablet emulatoru kurulup google a cevirttirilebilir (pc icin bu tarz bir uygulumasi vardir belki google'in), sms yazarken, arama yaparken gayet basarili.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

hocam dragon diye bi program var. sony ses kayıt cihazlarında kullanıyo yanında ücretsiz veriyo. ama program ücretli bulabilirsen iyi bir program işini kesinlikle görür. ama nasıl bulabileceğin konusunda fikrim yok netten bulamamıştım. istersen sony müşteri hizmetlerini ara ses kayıt cihazı aldım yazılımı çıkmadı de yollasınlar ;) evet sony bayisiyim bu arada :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
Toplam Hit: 8266 Toplam Mesaj: 7