Ses Kayıt Ve Altyapı Müzikleri
-
yapmak isteğim bazzı belli şarkıların sözleri olmadan sadece altyapısını almak üzerine dandik mikrofonum ile okuyup kaydetmek hangi programla yapabilrim ?
birde şarkı altyapılarını nasıl beleş şekilde edinebiliriz
-
şarkı altyapısından kastın notalar ise guitar pro var internette binlerce nota var guitar proyla yazılmış
-
bahsettiğin şey karaoke
(google)
-
aslında evet oraya dediğim oraya çıkıyor fakat karoke de altyapılar satılıyor ben beleşe bulabileceğim ve sesleri kaydederken üstünde oynama yapmak istyorum yanib ir kayıt programı arıyorum
-
Virtual DJ Kullanabilirsin, basittir.
-
Magix Music Maker, var çok kapsamlı birazda komplike programdır. Envayi ayrıntıları var
-
daha yenı kayıt yaptık studyoda :) bız Mixcraft kullanıoz audıacıty kayıt ıcın guzeldir
-
sesin yani vokalin müzikten ayrılmış haline acapella derler karaoke ise muzigin caldıgı esnada vocal sesin minimum'a indirildigi dijital bir olgudur.
-
virtual ;)
-
sony vegas vardı galiba bide.
-
Cubase ve Steinberg firmasının diğer programları.
şarkıların altyapılarını beleş şekilde edinebilmen için beatin free olması lazım. yoksa zor.
yada kendin müzikteki vokalsiz bir kısımdan sample kesip loop yaparsın. üstüne ritmi döşersin. sonra efekt vs. artık senin yaratıcılığına kalmış gerisi ;)