Ses Kayıtları İle İlgili Analizim
-
malum ses kayıtları ortada
ancak burada düşünülmesi ve araştırılması gereken asıl konu es geçiliyor
ne olursa olsun, kim olursa olsun
sonuçta birileri koskaca Türkiye devletinin başbakanını dinlemiş, görüşmeleri kayıt etmiş ve bunları yayınlıyor.
Bu dinleme sistemleri karanlık güçler (siyon teşkilatları, hiç değilse yahudiler) kontrolü dışında olabilir mi ?
bence olamaz (eğer aksini söyleyecek olan varsa buyursun)
demekki karanlık güçler akp hükümetine karşı savaş açmış durumda, neden ?
siyon teşkilatları akp ile babasının hayrına savaşmaz.
İnternette yorum yapan insanlar ise aman çalmışlar şudur budur v.s bahaneleri ile hükümetin düşmesini istiyor,
yani bilmeden ve farkında olmadan karanlık güçlerin hedeflerine hizmet ediyor.
Bu karanlık güçler akpnin gitmesini istiyorsa bu sadece ve sadece kendi çıkarlarını düşündükleri içindir (başka ne olabilir ?)
akpnin yanlışı çoktur, bu yanlışlara karşıyım ama akpnin düşmanı yahudiler olduğuna göre işin içinde başka iş var demektir...
not: akpli değilim, son seçimlerde oyumu hak ve eşitlik partisine verdim.sanırım 3 haziran 2012 tarihinde açtığım şu konu akpli olmadığımı ıspat edebilecek niteliktedir.
http://www.tahribat.com/Forum-Cekic-Ve-Ates-Osman-Pamukoglu-159276/
-
Hocam açıklama yapmana gerek yok normalde, akplide olabilirsin akpnin doğrularınıda söyleyebilirsin. Bu senin yanlış biri olduğunu ıspat etmez,fakat karşıdaki kişi seni bu şekilde açıklama yapmak zorunda bıraktığı için, en azından sen böyle hissettiğin için onun baskıcı kaba tabirle hayvaniliğini net bir şekilde ispat eder.
Konuya değinmek gerekirse geçen biryerlerdede yazmıştım: Bir ülkenin Başbakanını cumhurbaşkanını dinlemek güven ve özveri ister. bu basit birşey değil. bu normal başkomserin amirin polisin yapabileceği bir iş değil. Bu ülkenin milli bütünlüğüne savaş açmak demektir. Bu iş muhalefetide kapsar. ama bizim muhalefetler genelde sikimsonik işler peşinde olduğu için Tayyibi deviren yarın benide rahat devirir hatta ülkemide devirir diye düşünmez. Bir ülkenin milli istihbaratının kamyonunu kendi polisi özel kameralarla hatta yanlarına basın mensuplarınıda alarak basamaz. Bu dünyanın hiçbiryerinde yoktur. Belliki bunların amacı farklı. Belliki bu işi dünya basınına duyurarak Türkiyeyi terorist ülke ilan ettirmek yolundalar. Halka güzelce malzemeleri sunuyorlar, muhalefette ekmeğe bal çalıyor. Yani işler yolunda gidiyor.
Akp kesimini Resmen ülkeye düşman gibi gösteriyorlar oysa Tayyip düşman değil, ona yavşakta desen oda sen gibi bu ülkede doğmuş büyümüş belediye başkanlığı yapmış bu memleketin bir ferdi. Gerçek Düşmanın belli oysa dıştan senin ülkene bunları yapandır, polemikler oluşturarak bir gecede senin ekonominin sömürendir anlayamıyor musun ülkeni farklı şekillerde kaus oluşturarak yıkmak istiyorlar göremiyormusun? Kimiside tayyip gitsinde yeterki yerine yahudi gelsin diyebiliyor. Hükümeti düşürmek için illegal her yolu deniyorlar, montajdir tır baskınıdır, ses kaydidir,telekulaktir falan fişmekan,Bunlar çirkin işler. Tayyip dikdatör değil seçimle geldi seçimle gider. Ben isterdimki muhalifler projelerle gelsin programlarla gelsin öyle düşürsün hükümeti. Bu şekilde fitne fücür ortamları oluşturarak değil.
Tayyip mitinglerde: Bu iş "türkiyenin istiklal savaşı" gibidir diye bağiriyorya. Bazen hak vermiyorda değilim adama.
ProBilisim tarafından 02/Mar/14 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
ProBilisim bunu yazdı
Hocam açıklama yapmana gerek yok normalde, akplide olabilirsin akpnin doğrularınıda söyleyebilirsin. Bu senin yanlış biri olduğunu ıspat etmez,fakat karşıdaki kişi seni bu şekilde açıklama yapmak zorunda bıraktığı için, en azından sen böyle hissettiğin için onun baskıcı kaba tabirle hayvaniliğini net bir şekilde ispat eder.
Konuya değinmek gerekirse geçen biryerlerdede yazmıştım: Bir ülkenin Başbakanını cumhurbaşkanını dinlemek güven ve özveri ister. bu basit birşey değil. bu normal başkomserin amirin polisin yapabileceği bir iş değil. Bu ülkenin milli bütünlüğüne savaş açmak demektir. Bu iş muhalefetide kapsar. ama bizim muhalefetler genelde sikimsonik işler peşinde olduğu için Tayyibi deviren yarın benide rahat devirir hatta ülkemide devirir diye düşünmez. Bir ülkenin milli istihbaratının kamyonunu kendi polisi özel kameralarla hatta yanlarına basın mensuplarınıda alarak basamaz. Bu dünyanın hiçbiryerinde yoktur. Belliki bunların amacı farklı. Belliki bu işi dünya basınına duyurarak Türkiyeyi terorist ülke ilan ettirmek yolundalar. Halka güzelce malzemeleri sunuyorlar, muhalefette ekmeğe bal çalıyor. Yani işler yolunda gidiyor.
Akp kesimini Resmen ülkeye düşman gibi gösteriyorlar oysa Tayyip düşman değil, ona yavşakta desen oda sen gibi bu ülkede doğmuş büyümüş belediye başkanlığı yapmış bu memleketin bir ferdi. Gerçek Düşmanın belli oysa dıştan senin ülkene bunları yapandır, polemikler oluşturarak bir gecede senin ekonominin sömürendir anlayamıyor musun ülkeni farklı şekillerde kaus oluşturarak yıkmak istiyorlar göremiyormusun? Kimiside tayyip gitsinde yeterki yerine yahudi gelsin diyebiliyor. Hükümeti düşürmek için illegal her yolu deniyorlar, montajdir tır baskınıdır, ses kaydidir,telekulaktir falan fişmekan,Bunlar çirkin işler. Tayyip dikdatör değil seçimle geldi seçimle gider. Ben isterdimki muhalifler projelerle gelsin programlarla gelsin öyle düşürsün hükümeti. Bu şekilde fitne fücür ortamları oluşturarak değil.
Tayyip mitinglerde: Bu iş "türkiyenin istiklal savaşı" gibidir diye bağiriyorya. Bazen hak vermiyorda değilim adama.
doğru söyledin hocam
LhaNeT tarafından 02/Mar/14 18:14 tarihinde düzenlenmiştir
ben şu durumda adamı haklı görüyorum -
Haramı yiyenin de, ortak olanın da, haramzadeleri savunların da Allah bin türlü belasını versin. Çaldıkları her kuruş zehir olsun sağlıklarından, canlarından çıksın. Zürriyetleri kurusun rezil rüsva olsunlar inşallah!
-
Ben hatay da yaşıyorum bu getirilen suriyelilerin çoğuna vatandaşlık verildi burada hatta bizim esnafın büyük bir kısmının nyanında işe başladı çoğu bizim halkımızın 500 tl ye çalıştığı yerde kendileri 300 e çalışıyor ve iş imkanlarını elimizden alıyorlar sürekli tehditler bunları oy almak için bu üleye getiren sahip çıkan ses kayıtları ile yaptığı yolsuzluklar sabit olan hatta bunun dışında milletin malını yeşil alan sit alanı diye devlet adına satın alıp daha sonra sit alanı olmaktan çıkarıp kendisine mülk haline getiren eski adalet bakanı sadullah ergine de değinmeden edemeyeceğim hırsızlıklarınıörtmek için sürekli eziliyorlar gibi konuşan gemicik ve villa sahipleri yöneticilerimiz var.
herşey bir kenara arkadaşlar ergenekon dediler deniz fenerinden neden yargılanmıyorlar yaptıkları hırsızlıkları mllet daha neden görmezden geliyor para teklif ederek köylerde oy satın alan bir zihniyete nasıl hala bu kadar fanatik olabiliyorsunuz birisi açıklasın ya.
cruel_storm tarafından 14/Mar/14 00:00 tarihinde düzenlenmiştir