Ses Problemi (Sag Kisim Boguk.)
-
Arkadaslar sag kanaldan ses bas olarak geliyor (boguk ve coook kisik).
Rahatsiz edecek derecede boguk geliyor right channel sesleri..
Sorun ne ses girisinde ne de 2+1'de (USB ses karti ile de denedim).
2+1 telefonda sorunsuz calisiyor.
Pc'de kulakici kulaklikla denedigimde sag ve soldan sorunsuzca geliyor ses.
Girisle alakali olmasi ihtimaline karsi input splitter ile de denedim, yok nuh diyor peygamber demiyor...
(Yazilimsal olmadigina da eminim. xP kullaniyor olsak hadi equalizer ile ilgili falan diyecegim :D)
Daha once basina gelen murit var mi?
-
Donanim kaldir yukle son driverine bak.
Onun yaninda ses yazilimlari kendine gore uyarliyor genelde makinayi. Varsa ses duzenleme programlari kaldir istersen. Bi sansini dene.
-
MuhammeT bunu yazdı
Onun yaninda ses yazilimlari kendine gore uyarliyor genelde makinayi. Varsa ses duzenleme programlari kaldir istersen. Bi sansini dene.
Yok hocam maalesef, sag taraftan hic ses gelmiyor. Direkt subwoofer'dan geliyor sag kanal :(((
Ayni sirada splitter ile kulakici kulakliktan dinliyorum. Gayet de net pruzsuz bir sekilde veriyor sagdan...
end tarafından 06/May/17 13:22 tarihinde düzenlenmiştir -
end bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
Yok hocam maalesef, sag taraftan hic ses gelmiyor. Direkt subwoofer'dan geliyor sag kanal :(((
Ayni sirada splitter ile kulakici kulakliktan dinliyorum. Gayet de net pruzsuz bir sekilde veriyor sagdan...
Aralarında yeterli elektrik olmamıştır sevmemişlerdir birbirini belki :D birde bununla test edermisin low frekanstamı sorun yapıyor yoksa high frekanslardamı parçayı dinlemeden 1:39 dan başlatabilirsin
https://www.youtube.com/watch?v=fIrrHUaXpAE -
Atlas bunu yazdıend bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
Aralarında yeterli elektrik olmamıştır sevmemişlerdir birbirini belki :D birde bununla test edermisin low frekanstamı sorun yapıyor yoksa high frekanslardamı parçayı dinlemeden 1:39 dan başlatabilirsin
https://www.youtube.com/watch?v=fIrrHUaXpAEYok anacim yok, sag tarafa ses vermiyor nalat.
jak'i tam sokmayinca sag tarafin sesini sola veriyor solunkini hic vermiyor ama yine de saga ses vermiyor.
Senin test de right channel'i basstan verdi yine, hoparlorde bir mikim yok :(.
-
Enteresan bir sorun.!
Ana kutudan çıkan bas tiz çıkışları var, onlar doğru kolona bağlı değilmi? Aynı ses sistemini arkadaş yada komşu Bilgisayarında da test etsene.. Emin olalım Bilgisayara öyle Döneriz.
Edit: 2+1 Usb ses kartında test ettin sorunsuz çalışıyor. Öylemi, hmm Ana Ses Çıkış Soketi de diyemeyiz onuda test ettin normal Çalışıyor ama Zımbırtıyı taktınmı böyle bombok oluyor öylemi Doğrumu anlamışım.?
ShockMan tarafından 07/May/17 04:31 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
Ana kutudan çıkan bas tiz çıkışları var, onlar doğru kolona bağlı değilmi? Aynı ses sistemini arkadaş yada komşu Bilgisayarında da test etsene.. Emin olalım Bilgisayara öyle Döneriz.
Edit: 2+1 Usb ses kartında test ettin sorunsuz çalışıyor. Öylemi, hmm Ana Ses Çıkış Soketi de diyemeyiz onuda test ettin normal Çalışıyor ama Zımbırtıyı taktınmı böyle bombok oluyor öylemi Doğrumu anlamışım.?
2+1 telefonda sorunsuz calisiyor. Sorunun dogrudan 2+1 ile alakali olmadigini dusunuyorum.
Sorun bilgisayarda sag kanalin calismamasi (hicbir sekilde sag hoparlorden ses gelmiyor, bas veren kutudan boguk bir bicimde geliyor) ne anakarttaki outputlarla ne de usb ses kartiyla.
ShockMan bunu yazdıEnteresan bir sorun.!
end tarafından 07/May/17 09:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Cut-off jack bozuk
-
baristbt bunu yazdı
Cut-off jack bozuk
Bencede Jak Stereo Çıkışlarından birinde sıkıntı var. Sağ hoparlöre bu sebeple ses gitmemesi olası.. Çözüm kontak lens spreyle bir temizilk yapabilirsen olası oksitasyondan kaynaklı ise temizlik işe yarayabilir. Kontak lens bulamıyorsan, Bilgisayar kapalı iken bir iğnenin ucunu hafif L şeklinde kıvırıp iç duvarlarına sürt.. Oksiti temizleyebilir. Böylece bir dene bakalım ne olacak.
-
Anakartin 5.1 7.1 destekliyorsa ayarlardan kaynakli ama genelde jak probleminde oluyor bunlar