Ses Sistemi Iyi Olanlar Son Ses Bunu Dinleyebilirmisiniz? 2. Şarkı
-
youtubetan baktım yüklemısler mı dıye bulamadım yeni cıktı sarkı zaten
http://hotfile.com/dl/88914869/830f8f2/Dark_Get_Low_Ft_Small_World_(Remix).mp3.html
-
Bundan iki sene evveldi Tahribatta birisi bir mp3 paylaştı bass patlatan şarkı diyerek. Bende siktir lan dedim hiç bass patlatır mı bir şarkı. Philipsin sağlam bir seti var elimde. Açtım müziği verdim son ses ama nasıl bir ses inanamazsın woofer yerinde duramıyo hopluyo zıplıyo her vuruşta. En sonunda bir vurdu güm die woofer bi zıpladı yerinden sonra cızzzzzzzzz die bir ses :D patladı woofer :D epey zaman zangır zıngır etti çalmadı. Sonradan kendiliğinden düzeldi hala güzelce bass vuruyo.
Hikayenin ana fikri: philipsin ses sistemleri güzel.
-
ahaha :D bendede logitech var
-
O kadar da sağlam vurmuyor :|
-
yapma gözünü sevim nerde vurmuyo senin sistem kötü demek :p
-
çokta güzel deil aga ya
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------
yapma gözünü sevim nerde vurmuyo senin sistem kötü demek :p
-----------------------------hoca sistemime laf ettirmem :) Sistemde problem yok :) hatta araçtada denedim JBL le çokta sağlam değil bass'ı şarkınn :)
-
tmm abi kızma hemen :p :D
-
hoca tırt sarkı :D sagopa caldırsam daha iyi xD
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Bundan iki sene evveldi Tahribatta birisi bir mp3 paylaştı bass patlatan şarkı diyerek. Bende siktir lan dedim hiç bass patlatır mı bir şarkı. Philipsin sağlam bir seti var elimde. Açtım müziği verdim son ses ama nasıl bir ses inanamazsın woofer yerinde duramıyo hopluyo zıplıyo her vuruşta. En sonunda bir vurdu güm die woofer bi zıpladı yerinden sonra cızzzzzzzzz die bir ses :D patladı woofer :D epey zaman zangır zıngır etti çalmadı. Sonradan kendiliğinden düzeldi hala güzelce bass vuruyo.
Hikayenin ana fikri: philipsin ses sistemleri güzel.
-----------------------------o müziğin adınıda verelim tam olsun
Lil' Wayne- Lollipop