Ses Sisteminin Anormalliği ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar

uzun süredir ubuntu kullanıyordum ama yine el mahkum windows'a dönmek zorunda kaldım. Windows 7 yükledim. Ses sistemim çalışıyordu ama windows 7 yükledkten sonra çalışmıyor. Yani ses sisteminin kablosunu telefona bağladığım zaman telefondaki şarkıları çalıyor. Elektrik gidişi filan her şey tamam. Kabloyu laptoptan çıkarınca laptoptan müzik dinleyebilirim. Ne zaman ki kablo taksam çalışmıyor. Aygıt yöneticisinden baktım driverlar filan da eksik değil.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar

uzun süredir ubuntu kullanıyordum ama yine el mahkum windows'a dönmek zorunda kaldım. Windows 7 yükledim. Ses sistemim çalışıyordu ama windows 7 yükledkten sonra çalışmıyor. Yani ses sisteminin kablosunu telefona bağladığım zaman telefondaki şarkıları çalıyor. Elektrik gidişi filan her şey tamam. Kabloyu laptoptan çıkarınca laptoptan müzik dinleyebilirim. Ne zaman ki kablo taksam çalışmıyor. Aygıt yöneticisinden baktım driverlar filan da eksik değil.

hangi player'ı kullanıyorsun ? ses sistemin ne ?

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

ses simgesine tıklayıp oradaki ayarları kurcalamanı tavsiye ederim. özellikle karıştırıcıdan seslerin ne düzeyde olduklarına bak. kayıttan yürütme aygıtlarında "speakers" seçilimi, onun yerine başka birşey mi seçili ona bak..

baktın çözemiyorsun, ses kartının sürücüsünü yeniden yükle.. elbet çözersin bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Aynı sorun bendede vardı hacı abi eğer ubuntuda kulaklık takılı kullanıp restart attıysam windowsda haporlorden ses gelmiyordu , tam tersi olarakda kulaklıktan gelmediği oluyordu 

Win7 de başlata ses sorun gidericisi yaz onu ac düzeliyor :) olmadı oturumu bi aç kapa yaptm şimdi sorunsuz benmki

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

herhangi bir player kullanmıyorum, youtube videolarında ya da fizy mesela hiç bir şeyde gelmiyor ses. Ubuntuyu komple kaldırdım hocam. Speakers seçili bir de

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

sürücü yeniden yükledim, yine olmadı. Realtek HD Audio ayar sayfasında hoparlor yapılandırması kısmı tıklanılmıyor. Tıklanabilir olsa oradan sistemi seçip ses alabilirim ama olmuyor :/

Toplam Hit: 700 Toplam Mesaj: 6