Ses Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Media player da bi film klibi izlerken sesini kısmam gerekti. sonuna kadar kıstım ama tekrar açtığımda ses yoktu ve hala yok

Ses kartından hoparlöre kulaklığa kadar herşeyi incaledim ama ses yokk...

sizce sorun ne olabilir yardımlarınınzı bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    media playerdanmı yoksa ses ayarındanmı kıstın ? :D:D orayı bi kontrol et ! :)))

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    medya playerdan kıstım  butun ses ayarlarina baktim ses açık görünüyo fakat kulaklıkta bi çınlamadan başka ses yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Denetim masasından ses efeketi ve ses aygıtlarını tıkla bak bakalım. Driver silinmiş olamaz ama sen yine de sistem var bi de orda. Donanımına gir , aygıt yöneticisinden düzgün çalışığ çalışmadığına bakabilirsin. Eğer çalışmıyorsa ordan kaldır. Driver ını tekrar yükle hiçbir sorun kalmaz. Bi de Sound Blaster Live 5.1 kullanıyorsan onda hoparlör ayarları vardır onlar bişeylerden dolayı bazen değişebiliyor, onu da kontrol et.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mesaj invisible_1905 tarafindan 27 Nisan 2007 (Cuma) tarihinde yazildi.
    Denetim masasından ses efeketi ve ses aygıtlarını tıkla bak bakalım. Driver silinmiş olamaz ama sen yine de sistem var bi de orda. Donanımına gir , aygıt yöneticisinden düzgün çalışığ çalışmadığına bakabilirsin. Eğer çalışmıyorsa ordan kaldır. Driver ını tekrar yükle hiçbir sorun kalmaz. Bi de Sound Blaster Live 5.1 kullanıyorsan onda hoparlör ayarları vardır onlar bişeylerden dolayı bazen değişebiliyor, onu da kontrol et. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu kadar yazmaya ne gerek var kardeş:) driveri yükle geçer.... [Tek kelime tak tak ] :)

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    önce kontrol edipte yanlışlığı bulup düzeltmesi daha kısa zaman alır.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

eyer senin kulaklıktan veya hopörlerden :D cızırtı veya sesgelip gidosa parça parça ses geliosa yane senin senin kablonun içindeki telerden biri kopmuştur.

bendede olmuştu ordan biliom bi göstert senin kabloyu :D:D:D

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
Toplam Hit: 957 Toplam Mesaj: 7