Ses Sorunu
-
Media player da bi film klibi izlerken sesini kısmam gerekti. sonuna kadar kıstım ama tekrar açtığımda ses yoktu ve hala yok
Ses kartından hoparlöre kulaklığa kadar herşeyi incaledim ama ses yokk...
sizce sorun ne olabilir yardımlarınınzı bekliyorum
-
media playerdanmı yoksa ses ayarındanmı kıstın ? :D:D orayı bi kontrol et ! :)))
-
medya playerdan kıstım butun ses ayarlarina baktim ses açık görünüyo fakat kulaklıkta bi çınlamadan başka ses yok
-
Denetim masasından ses efeketi ve ses aygıtlarını tıkla bak bakalım. Driver silinmiş olamaz ama sen yine de sistem var bi de orda. Donanımına gir , aygıt yöneticisinden düzgün çalışığ çalışmadığına bakabilirsin. Eğer çalışmıyorsa ordan kaldır. Driver ını tekrar yükle hiçbir sorun kalmaz. Bi de Sound Blaster Live 5.1 kullanıyorsan onda hoparlör ayarları vardır onlar bişeylerden dolayı bazen değişebiliyor, onu da kontrol et.
-
Mesaj invisible_1905 tarafindan 27 Nisan 2007 (Cuma) tarihinde yazildi. Denetim masasından ses efeketi ve ses aygıtlarını tıkla bak bakalım. Driver silinmiş olamaz ama sen yine de sistem var bi de orda. Donanımına gir , aygıt yöneticisinden düzgün çalışığ çalışmadığına bakabilirsin. Eğer çalışmıyorsa ordan kaldır. Driver ını tekrar yükle hiçbir sorun kalmaz. Bi de Sound Blaster Live 5.1 kullanıyorsan onda hoparlör ayarları vardır onlar bişeylerden dolayı bazen değişebiliyor, onu da kontrol et. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu kadar yazmaya ne gerek var kardeş:) driveri yükle geçer.... [Tek kelime tak tak ] :)
-
önce kontrol edipte yanlışlığı bulup düzeltmesi daha kısa zaman alır.
-
eyer senin kulaklıktan veya hopörlerden :D cızırtı veya sesgelip gidosa parça parça ses geliosa yane senin senin kablonun içindeki telerden biri kopmuştur.
bendede olmuştu ordan biliom bi göstert senin kabloyu :D:D:D
Toplam Hit: 957 Toplam Mesaj: 7